MotoGP: Μηχανικός χτυπάει με μανία αναβάτη της Moto3 (vid)

Κώστας Παστρίμας
MotoGP: Μηχανικός χτυπάει με μανία αναβάτη της Moto3 (vid)
Απίστευτο περιστατικό βρήκε το φως της δημοσιότητας με μηχανικό να γρονθοκοπεί αναβάτη της Moto3.

Πριν από μερικές εβδομάδες γίναμε μάρτυρες ενός απίστευτου περιστατικού στην πίστα του Aragon στην Ισπανία. Στη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών της Moto3, μηχανικοί της ομάδας Max Racing Husqvarna εμπόδισαν αντίπαλο αναβάτη της Tech3 KTM να βγει στην πίστα πατώντας επίτηδες το φρένο της μοτοσικλέτας του την ώρα που έφευγε από τα pit.

Από ότι φαίνεται, το παραπάνω συμβάν ήταν πταίσμα μπροστά σε αυτό που δημοσιεύτηκε στη διάρκεια του GP της Ταϊλάνδης. Το βίντεο είναι από τον αγώνα στο Μπουριράμ το 2019 στα paddock της Moto3. Ο αναβάτης Τομ Μπούθ-Άμος μόλις έχει εγκαταλείψει τον αγώνα με μηχανικό πρόβλημα και επιστρέφει στο γκαράζ της ομάδας CIP παραπονούμενος για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Πριν προλάβει να καταλάβει τι έχει συμβεί, ο αρχιμηχανικός του αρχίζει να τον κλοτσάει και να τον γρονθοκοπεί με μανία μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπόλοιπων μηχανικών, οι οποίοι ωστόσο δεν κάνουν τίποτα.

Το συμβάν έμεινε καλά κρυμμένο και κανείς δεν μπήκε στον κόπο να ασχοληθεί, ωστόσο ο νεαρός αναβάτης Τομ Μπούθ-Άμος, μετά τη διαρροή του βίντεο αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή. Η ανακοίνωση του ήταν η εξής: «Το βίντεο είναι από το GP της Ταϊλάνδης το 2019. Είχαμε αρκετά προβλήματα εκείνη τη χρονιά στην ομάδα για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ. Δεν μίλαγα γιατί δεν ήθελα να χάσω τη θέση μου για το 2020 καθώς ήταν το όνειρό μου να μείνω σε αυτό το πρωτάθλημα».

MotoGP

«Αυτό συνέβη μετά τον αγώνα, όταν η μοτοσικλέτα μου είχε βλάβη από λάθος κάποιου μηχανικού. Μου ζήτησαν να μην πω τίποτα για το θέμα και να σωπάσω. Ποτέ δεν το είπα σε κανέναν ούτε στην Dorna και στον μάνατζέρ μου. Αυτό είναι μόνο ένα από τα περιστατικά που συνέβησαν εκείνη τη χρονιά. Οι περισσότεροι δεν βλέπουν τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες», συμπλήρωσε ο Άμος. Πλέον ο αναβάτης βρίσκεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Supersport απολαμβάνοντας καλό κλίμα και καλά αποτελέσματα.

MotoGP

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!