Rotax MAX Challenge: Από την Ελλάδα στην Πορτογαλία!

Πάνος Σεϊτανίδης
Rotax MAX Challenge: Από την Ελλάδα στην Πορτογαλία!
Τέσσερις Έλληνες οδηγοί που διακρίθηκαν εντός συνόρων, θα αγωνιστούν στους Παγκόσμιους Τελικούς.

Φινάλε στην 22η αγωνιστική σεζόν του ιδιωτικού θεσμού karting, Rotax MAX Challenge, με τον τρίτο και τελευταίο αγώνα του 2022 να διεξάγεται στην πίστα των Αφιδνών (Kartodromo).

Στη κατηγορία Mini MAX πρώτευσε ο Νικόλας Καραγιάννης (Speed Force), στην Junior MAX o Χριστόφορος Μπέζας (DR Rotax Racing) και στη Senior MAX o Χρήστος Χατζής (Chatzis Racing Team). Τα αποτελέσματα του τελευταίου γύρου του Rotax MAX Challenge GR, έκριναν και την σύνθεση της ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον Παγκόσμιο Τελικό του Rotax MAX Challenge Grand Finals. Αυτός θα πραγματοποιηθεί στη πίστα του Πορτιμάο, στην Πορτογαλία, από τις 19 έως τις 26 Νοεμβρίου 2022.

Μεταξύ των 400 οδηγών από όλο τον πλανήτη που θα λάβουν μέρος στην συνάντηση της BRP-Rotax GmbH & Co KG, η ελληνική αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τέσσερις οδηγούς: τους Βασίλη Μαλάμη και Μανώλη Λιουδάκη στις «μικρές» ηλικιακά κατηγορίες Mini ΜΑΧ και Junior MAX αντίστοιχα , αμφότεροι της ομάδας Speed Force του Τάσου Τσερανίδη.

Rotax

Στη κατηγορία Senior MAX θα μας εκπροσωπήσει o Χρήστος Χατζής της Chatzis Racing Team ενώ στην κατηγορία DD2 MAX, ο Χρήστος Οικονόμου της Maitos Kosmic Kart Racing Team.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!