Μια Porsche 911 Turbo S τα βάζει με δύο γρήγορες KTM (vid)

Κώστας Παστρίμας
Μια Porsche 911 Turbo S τα βάζει με δύο γρήγορες KTM (vid)
Ακόμα μια «κόντρα» μεταξύ αυτοκινήτου μοτοσικλέτας, αυτήν τη φορά με άρωμα MotoGP.

Η αιώνια κόντρα μεταξύ δύο και τεσσάρων τροχών δεν σταματάει να μας εκπλήσσει και να μας χαρίζει μοναδικές στιγμές θεάματος. Παρά το γεγονός ότι οι δύο κόσμοι δεν τέμνονται πουθενά, κάθε φορά που έρχονται αντιμέτωποι προκαλούν το ενδιαφέρον όλων καθώς η συγκεκριμένη κόντρα έχει φανατικούς θαυμαστές και... haters.

Η καινούρια κόντρα που «έστησαν» Βρετανοί δημοσιογράφοι φέρνει αντιμέτωπη μια Porsche 911 Turbo S και δύο μοτοσικλέτες της KTM. Η μία είναι η αγωνιστική KTM RC16 του MotoGP και η δεύτερη είναι η καινούρια έκδοση EVO της εκρηκτικής Super Duke 1290 R. Αναβάτης της μοτοσικλέτας MotoGP είναι ο δοκιμαστής της KTM και πρώην νικητής MotoGP, Ντάνι Πεντρόζα, ενώ ο αναβάτης της Super Duke 1290 R EVO είναι ο δημοσιογράφος Κρίς Νορθόβερ. Από την άλλη, στο τιμόνι της Porsche βρίσκεται ο Μάτ Γουάτσον του Carwow.

KTM

Η κόντρα χωρίζεται σε τρία σκέλη. Στο πρώτο υπάρχει αγώνας επιτάχυνσης από στάση μέχρι τα 400 μέτρα. Εκεί, η KTM MotoGP κερδίζει τον αγώνα σχετικά εύκολα, με την 911 να ακολουθεί και στην 3η θέση μένει η Super Duke. Ο δεύτερος αγώνας έχει να κάνει με επιτάχυνση εν κινήσει στο 400άρι. Εδώ η επικράτηση της MotoGP του Πεντρόζα είναι καθολική καθώς η μοτοσικλέτα εξαφανίζεται στον ορίζοντα. Πολύ καλά τα πάει η Super Duke η οποία καταφέρνει να μείνει κοντά στην Porsche.

KTM

Η τρίτη δοκιμασία έχει να κάνει με την επιβράδυνση. Τα τρία οχήματα πρέπει να σταματήσουν τελείως από τα ταχύτητα 160Km/h. Εδώ η 911 παίρνει το αίμα της πίσω κερδίζοντας τη μάχη, ωστόσο οι μοτοσικλέτες είναι εντυπωσιακές. Ιδιαίτερα η Super Duke είναι απίθανη καθώς καταφέρνει να κερδίσει την MotoGP του Πεντρόζα και να είναι πραγματικά πολύ κοντά στην Porsche.

Ας δούμε την ξεχωριστή αυτή κόντρα μεταξύ της Porsche και των δύο KTM.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!