Οι ηλεκτρικές Mustang ισοπέδωσαν τις βενζινοκίνητες εκδόσεις

Οι ηλεκτρικές Mustang ισοπέδωσαν τις βενζινοκίνητες εκδόσεις

Κώστας Παστρίμας
Οι ηλεκτρικές Mustang ισοπέδωσαν τις βενζινοκίνητες εκδόσεις
Η Ford τρίβει τα χέρια της με ικανοποίηση βλέποντας τις πωλήσεις της ηλεκτρικής Mustang Mach-E να καλπάζουν.

Η Ford πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερη υπερηφάνεια για το αμιγώς ηλεκτρικό της Mustang Mach-E. Το κορυφαίο σπορ SUV μοντέλο έχει αγκαλιαστεί με θέρμη από το κοινό και απολαμβάνει ιδιαίτερης αποδοχής με τις πωλήσεις να έχουν εκτοξευτεί σε εντυπωσιακά επίπεδα. Δεν είναι τυχαίο πως η ηλεκτρική έκδοση της Mustang έχει κερδίσει κατά κράτος τις βενζινοκίνητες εκδόσεις στις πωλήσεις με αναλογία που φτάνει το 8 προς 1!

Έχοντας ένα τόσο καλό feedback από την Mustang Mach-E, η Ford πιέζει ακόμα περισσότερο προκειμένου να κάνει το μοντέλο ακόμα πιο προσιτό σε όλους. Ανάμεσα στις αναβαθμίσεις το αυτοκίνητο μπορεί πλέον να ρυμουλκήσει με ευκολία μεγαλύτερα τρέιλερ και τροχόσπιτα. Πιο συγκεκριμένα, οι πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις της Mustang Mach-E που είναι εξοπλισμένες με την μπαταρία εκτεταμένης αυτονομίας των 98 kWh μπορούν τώρα να ρυμουλκήσουν έως και 1.500 κιλά – από 1.000 κιλά που ήταν έως τώρα.

Mustang

Επίσης, οι πελάτες της Mustang Mach-E ήδη επωφελούνται από μία ευρύτερη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης και μοντέλων. Διαθέσιμη έως τώρα μόνο στα μοντέλα με κίνηση σε όλους τους τροχούς, η έκδοση Premium προσφέρεται πια και στις πισωκίνητες εκδόσεις που εξοπλίζονται με την μπαταρία εκτεταμένης αυτονομίας 98 kWh, προσθέτοντας στάνταρ ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, Adaptive LED προβολείς με Glare-Free Auto High Beam, ηλεκτρικά καθίσματα οδηγού και συνοδηγού ρυθμιζόμενα σε οκτώ κατευθύνσεις, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και κόκκινες δαγκάνες φρένων, σε συνδυασμό με μαύρες εξωτερικές λεπτομέρειες.

Mustang

Δεν είναι τυχαίο πως το 80% των πελατών της ηλεκτρικής Mustang προέρχονται από άλλες μάρκες, κάτι που έχει κάνει τους ανθρώπους της Ford να τρίβουν τα χέρια του με ικανοποίησης. Ο Μάρτιν Σάν, Γενικός Διευθυντής των μοντέλων Ford Model e Ευρώπης, σχολίασε: «Η Mustang Mach-E εξελίχθηκε από την αρχή για να προσφέρει το χαρακτήρα και τις επιδόσεις της εμβληματικής σπορ Mustang. Τώρα, έχουμε καταστήσει το πρώτο SUV μέλος της οικογένειας Mustang ακόμα πιο ελκυστικό για τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό πελατών που είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν την ηλεκτρική επανάσταση».

Mustang

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!