Formula 1: Η McLaren «ντύνεται» στα ροζ για τα επόμενα δύο GP

Formula 1: Η McLaren «ντύνεται» στα ροζ για τα επόμενα δύο GP
Με διαφορετικό χρωματισμό θα λάβει μέρος η McLaren στους αγώνες της F1 σε Σιγκαπούρη και Ιαπωνία.

Λίγες ημέρες πριν αρχίσει η αγωνιστική δράση στο Grand Prix Σιγκαπούρης, η McLaren επιφύλασσε μία ιδιαίτερη έκπληξη. Η βρετανική ομάδα αλλάζει το χρωματισμό της MCL36 των Λάντο Νόρις και Ντάνιελ Ρικάρντο για τους επόμενους δύο αγώνες.

O νέος χρωματισμός ενσωματώνει cyberpunk στοιχεία, συνδυάζοντας τα fluro papaya (πορτοκαλί) και neon pink (ροζ), ενώ πλέον το μαύρο έχει ακόμη μεγαλύτερη παρουσία στο πίσω μέρος. Η κίνηση αυτή από πλευράς McLaren είναι στο πλαίσιο της καμπάνιας «Future Mode», την οποία διεξάγει με το χορηγό της OKX, που ειδικεύεται στο χώρο των κρυπτονομισμάτων.

McLaren Σιγκαπούρη

Ο CEO της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, μίλησε για το νέο livery των μονοθεσίων σε συνεργασία με την OKX: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε τη συνεργασία μας με την OKX με το νέο και τολμηρό χρωματισμό για τους επόμενους αγώνες στην Ασία. Η McLaren και η OKX συνεργάζονται για διαρκή βελτίωση και προσπαθούμε να σπάμε τα όρια. Η καμπάνια Future Mode είναι μια ευκαιρία να υπερασπιστούμε αυτές τις αξίες μαζί, στην παγκόσμια σκηνή μας. Είναι φανταστικό που θα επιστρέψουμε στη Σιγκαπούρη και την Ιαπωνία. Αυτά τα εκπληκτικά σιρκουί είναι ιδανικά ώστε να γιορτάσουμε τη συνεργασία και το όραμά μας».

McLaren Σιγκαπούρη

H McLaren οδεύει στους τελευταίους έξι αγώνες της Formula 1 στο 2022, όντας στην 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. Η βρετανική ομάδα είναι 18 βαθμούς πίσω από την Alpine. Στη Σιγκαπούρη ευελπιστεί σε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να μπορέσει να πλησιάσει τη γαλλική ομάδα, με τη μάχη των δύο να είναι συναρπαστική.

McLaren Σιγκαπούρη

Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Ουόκινγκ μετρά μόλις ένα βάθρο στη σεζόν, το οποίο ήρθε χάρη στον Νόρις στο Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια.

Φωτογραφίες: McLaren

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!