Formula 1: Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της Alfa Romeo F1 Team (vid)

Formula 1: Κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ της Alfa Romeo F1 Team (vid)
Το πρώτο επεισόδιο της σειράς ντοκιμαντέρ “Beyond the Visible” που υπογράφει η Alfa Romeo είναι στον αέρα, και παραθέτει στο κοινό όλες τις πτυχές που περιλαμβάνει η σκληρή προετοιμασία πριν την έναρξη μιας νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η Alfa Romeo κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της σειράς-ντοκιμαντέρ “Beyond the Visible”, μεταφέρει το κοινό στην αθέατη πλευρά της αγωνιστικής ομάδας της Formula 1. Για πρώτη φορά οι φίλοι του σπορ, αλλά και το ευρύ κοινό θα μπορέσουν να απολαύσουν τη γεμάτη δράση καθημερινότητα περισσότερων από 500 ανθρώπων της ομάδας που δουλεύουν ακατάπαυστα για να πετύχουν στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο “Before we hit the ground”, αποκαλύπτονται οι εξαντλητικές διαδικασίες της ομάδας πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Οι εβδομάδες πριν την έναρξη της χρονιάς είναι κρίσιμης σημασίας, με όλα τα μέλη της ομάδας να εργάζονται με τη μέγιστη ένταση και συγκέντρωση. Είναι μια περίοδος με δυνατά συναισθήματα, έντονη δράση και σωματική όσο και ψυχική προετοιμασία. Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έβγαινε στο προσκήνιο.

Alfa Romeo F1

Για αυτό το λόγο η Alfa Romeo αποφάσισε να τολμήσει με το “Beyond the Visible” να αποκαλύψει όλα όσα συμβαίνουν πριν ανάψουν τα πράσινα φώτα για τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων προετοιμασίας όλοι και όλα κινούνται γύρω από έναν κοινό στόχο: την καλύτερη δυνατή επίδοση. Πρωταγωνιστές του πρώτου επεισοδίου είναι τα στελέχη που εργάζονται ώστε να καθορίσουν τις στρατηγικές και τους στόχους που θα οδηγήσουν στη μέγιστη αποδοτικότητα της ομάδας.

Όμως η συνεργασία μεταξύ της Alfa Romeo και της Sauber συνεχίζεται και πέρα από τη Formula 1. Άλλωστε το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ είναι το απόλυτο πεδίο δοκιμών και ανταγωνισμού. Η τεχνολογία αιχμής στα υβριδικά μηχανικά σύνολα, η τεχνητή νοημοσύνη και η ανάπτυξη καινοτόμου λογισμικού, είναι μερικοί από τους κρίσιμους τομείς για εταιρείες όπως η Alfa Romeo που έχουν ως προτεραιότητα τους την τεχνολογική υπεροχή.

Ο διευθυντής της Alfa Romeo F1, Κριστιάνο Φιόριο, μίλησε για το λανσάρισμα της νέας σειράς-ντοκιμαντέρ: «Το “Beyond the Visible” είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα το οποία εκφράζει απόλυτα τις αξίες της μάρκας μας. Η Alfa Romeo από την ίδρυση της εκφράζει το Ιταλικό αθλητικό πνεύμα, το οποίο διαχρονικά μεταφέρει με δυναμικούς όσο και ξεχωριστούς τρόπους σε όλους τους φίλους του αυτοκινήτου. Το πρόγραμμα “Beyond the Visible” αποτελεί έναν από αυτούς, ο οποίος είναι απόλυτα πιστός στο DNA της μάρκας».

Δείτε το πρώτο επεισόδιο του "Beyond Visible" στο παρακάτω βίντεο.

Φωτογραφίες: Alfa Romeo

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!