Fuel Pass 3: Από τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη οι ανακοινώσεις

Fuel Pass 3: Από τον Πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη οι ανακοινώσεις
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναπτύξει το πλάνο στήριξης των οδηγών για τους μήνες του φθινοπώρου, κατά την ομιλία του στην 86η ΔΕΘ.

Ιδιαίτερα «φειδωλοί» στις δηλώσεις τους είναι οι υπουργοί της κυβέρνησης σχετικά με τις λεπτομέρειες του τρίτου προγράμματος επιδότησης καυσίμων κίνησης, του λεγόμενου Fuel Pass 3. Και αυτό διότι τις σχετικές ανακοινώσεις θα κάνει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός από το βήμα της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Αυγούστου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε την παλαιότερη θέση του. «Ανακοινώσεις για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν το επόμενο διάστημα, θα γίνουν από τον Πρωθυπουργό με την ομιλία του στη ΔΕΘ. Δέσμευσή μας ήταν και παραμένει να εξαντληθεί και το τελευταίο διαθέσιμο ευρώ για τη στήριξη της ελληνικής κοινωνίας», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, ενώ την επόμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης».

Το ύψος και τα χαρακτηριστικά του Fuel Pass 3 θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες: τόσο από το κόστος της τιμής των καυσίμων τη δεδομένη χρονική περίοδο (αν δηλαδή θα εκτοξευτεί και πάλι αρκετά πάνω από τα 2 ευρώ το λίτρο αμόλυβδης) όσο και από το πώς θα κλείσει ο Αύγουστος από πλευράς εσόδων από τον τουρισμό.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!