Chaos: Ο Σπύρος Πανόπουλος «ξανακτυπά»

Πάνος Σεϊτανίδης
Chaos: Ο Σπύρος Πανόπουλος «ξανακτυπά»
Ο αμφιλεγόμενος δημιουργός του σχεδόν… μυθικού ultracar, μοιράστηκε νέα για την πορεία κατασκευής του.

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει «Γεφύρι της Άρτας». Έρχεται, έρχεται, τόσο καιρό στο δρόμο είναι και οι αναβολές στην παρουσίασή του μάλλον έχουν κουράσει και τους πλέον καλόπιστους.

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει μοντέλο Sci-Fi, προϊόν δηλαδή επιστημονικής φαντασίας. Άλλωστε για να προκύψουν οι επιδόσεις τις οποίες ανακοίνωσε η Spyros Panopoulos Automotive απαιτείται μπόλικη από δαύτη. Για τη «φαντασία» λέμε, στο «επιστημονική» θα βάλουμε ερωτηματικό.

Chaos

Μετά από καιρό λοιπόν, ο επίδοξος δημιουργός του Chaos «χτύπησε» ξανά, με ένα story στο Instagram που αποτελεί ωδή στην σταθερή πλέον επικοινωνιακή προχειρότητα που διακρίνει αυτό το πολύπαθο project. Μεταφέρουμε αυτολεξί όσα έγραψε ως λεζάντα στο video όπου χτυπάει το ένα -περίτεχνα δομημένο πρέπει να παραδεχθούμε- εξάρτημα στο άλλο. Έτσι προκύπτει και ο... «ήχος τιτανίου».

«Ήχος τιτανίου και τελειότητας.
Έχουμε τυπώσει διπλα τα πραγματα του chaos ώστε στην παρουσίαση δίπλα από το αυτοκίνητο θα είναι άλλο ένα σε ανταλλακτικά για να μπορεί οποιοσδήποτε να θαυμάσει την δουλειά μας.
Το chaos έρχεται
»

Chaos

Ποιο συντακτικό, ποια ροή λόγου, ποια στρατηγική επικοινωνίας; Μιλάμε για ultracar (όπως το βάφτισε ο εμπνευστής του) το οποίο κοστολογείται 12.4 εκατομμύρια ευρώ και είναι τόσο δύσκολο να προσληφθεί ένας άνθρωπος να σουλουπώσει την τραγελαφική παρουσίαση του όλου Project; Κι ας ανεβάσει το κόστος απόκτησης στα 12.401.000 ευρώ. Στο χιλιάρικο θα τα χαλάσουν με τον τυχερό που θα το αποκτήσει; Ας του δώσουν δώρο τα… διπλά τυπωμένα «πραγματα του chaos».

Δυστυχώς, με κάθε νέα επικοινωνία γύρω από το Chaos, αποκαλύπτεται πόσο βαθύ είναι το χάος μέσα στο οποίο είναι θαμμένο το όλο εγχείρημα. Τόσο βαθύ, που έχει πάψει ακόμα και να είναι αστείο.

Chaos

Εννέα μήνες μετά την «αποκάλυψη» του μοντέλου των 3.064,7 αλόγων (στη Zero Gravity έκδοση), όλοι οι προβληματισμοί που είχαμε θέσει ανοιχτά και κόντρα στο… χειροκρότημα, όχι απλά δεν έχουν απαντηθεί αλλά αντίθετα, έχουν γιγαντωθεί. Σε επίπεδο ultra!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!