Formula 1, Μ. Βρετανία: Η αφοπλιστικά ειλικρινής αντίδραση του Σάινθ στην pole (vid)

Formula 1, Μ. Βρετανία: Η αφοπλιστικά ειλικρινής αντίδραση του Σάινθ στην pole (vid)
Ο οδηγός της Scuderia Ferrari δεν μπορούσε να πιστέψει τα νέα που έλαβε μέσω team radio.

O Κάρλος Σάινθ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των κατατακτήριων δοκιμών του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας, δέκατου γύρου του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Ισπανός κατάφερε να κάνει τον ιδανικό γύρο την κρίσιμη στιγμή και να κατακτήσει την pole position!

Αυτή ήταν η πρώτη στην καριέρα του στο μαγικό κόσμο της Formula 1 και τον έχρισε ως τον 104ο κάτοχο pole στην ιστορία τις κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Κάρλος Σάινθ

Το ενδιαφέρον είναι πως ο 27χρονος δεν περίμενε πως ο καθοριστικός γύρος του στο Q3 του Σίλβερστον θα ήταν αρκετός για να του εξασφαλίσει την pole position. Το είπε στις πρώτες δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αλλά φάνηκε και από το team radio όταν του μετέφεραν τα ευχάριστα νέα!

«Αποκλείεται», λέει ο Σάινθ προτού ακουστούν δύο… μπιπ! «Δεν το περίμενα αυτό, ένιωθα απαίσια εκεί έξω, πως κατάφερα να είμαι στην πρώτη θέση;», ήταν η ειλικρινής απορία του Μαδριλένου.

Ο επικεφαλής της Scuderia, Ματία Μπινότο, έσπευσε να του εξηγήσει, ενσωματώνοντας στα λόγια του και το παρατσούκλι του οδηγού του: «Τα έκανες όλα σωστά σαν “smooth operator” που είσαι».

Η εκκίνηση του Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας είναι στις 5 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Μισή ώρα νωρίτερα, θα ξεκινήσει το LIVE του Gazzetta με όλα όσα θα συμβαίνουν στο Σίλβερστον!

Gazzetta Live

Φωτογραφίες: Scuderia Ferrari, Twitter/Carlos Sainz

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!