Formula 1: Ο Φερστάπεν επιστρέφει στο Netflix

Formula 1: Ο Φερστάπεν επιστρέφει στο Netflix
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 αποκάλυψε πως θα κάνει την επιστροφή του στη σειρά/ντοκιμαντέρ της δημοφιλούς πλατφόρμας.

Την περασμένη χρονιά, ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull Racing επέλεξε να απουσιάσει από το «Drive To Survive», μιας και είχε δηλώσει δημόσια πως δημιουργεί ψεύτικες αντιπαλότητες και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα της Formula 1. Παρά την κριτική των οδηγών, η δημοφιλής σειρά, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών θεατών και είναι υπεύθυνη για την αύξηση της δημοφιλίας του σπορ, ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ.

Ο Ολλανδός οδηγός πρόσφατα βρέθηκε μαζί με τον teammate του, Σέρχιο Πέρεζ, στο Pardon my Take podcast, όπου αναφέρθηκαν στη σειρά/ντοκιμαντέρ του Netflix. Μάλιστα, ο Μεξικανός αστειεύτηκε προς τον Φερστάπεν, λέγοντας με σαρκαστικό ύφος πως ο Ολλανδός λατρεύει τη σειρά.

Μαξ Φερστάπεν

Όμως βγήκε και μία είδηση στην εκπομπή αυτή, καθώς ο Παγκόσμιος Πρωταθλητές αποκάλυψε πως είχε συζητήσεις με τους παραγωγούς του Drive to Survive και θα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν της σειράς: «Δεν θέλω να είμαι πολύ αρνητικός τώρα. Τον τελευταίο καιρό έχω μιλήσει με τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για το σόου. Είχαμε κατανόηση μεταξύ μας για το μέλλον, αλλά πέρυσι δεν αναμείχθηκα. Υπήρξαν κάποια πράγματα για τα οποία δεν ήμουν χαρούμενος, ειδικά όταν έδειχναν ψεύτικες αντιπαλότητες. Επίσης, μερικές φορές εμφανίζουν μερικές φορές έναν οδηγό πολύ διαφορετικό από αυτό που είναι, κάτι που για εμένα είναι κακό. Αυτό φυσικά κάνει κάποιους ανθρώπους που είναι νέοι οπαδοί του σπορ να λένε πως αυτός οδηγός είναι ανόητος ή κάτι ανάλογο, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Όμως όπως είπα, μιλήσαμε με τους υπεύθυνους για το πώς μπορούμε να δουλέψουμε μαζί. Είμαι σίγουρος πως στην επόμενη σεζόν θα με δείτε πολύ περισσότερο».

Η νέα σεζόν του Drive to Survive που θα αφορά την αγωνιστική σεζόν του 2022 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του Netflix πριν την έναρξη του 2023.

Μαξ Φερστάπεν

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!