Formula 1: Τι έψαχνε η αστυνομία στο γκαράζ της Red Bull;

Formula 1: Τι έψαχνε η αστυνομία στο γκαράζ της Red Bull;
Ένα ιδιαίτερα παράξενο περιστατικό έλαβε χώρα στο γκαράζ της Red Bull Racing στον Καναδά, κατά τη διάρκεια της απονομής των τροπαίων.

O Μαξ Φερστάπεν ήταν ο μεγάλος νικητής του Grand Prix Καναδά και το πανηγύρισε δεόντως στο βάθρο. Από κάτω βρισκόταν όλοι οι μηχανικοί και τα στελέχη της ομάδας που πανηγύριζαν μαζί με τον Ολλανδό.

Την ίδια στιγμή όμως το γκαράζ της αυστριακής ομάδας δέχθηκε έναν... απρόσμενο επισκέπτη. Ένας αστυνομικός μαζί με ένα σκύλο-ανιχνευτή (τα λεγόμενα Κ9) είχαν κάνει έφοδο, ψάχνοντας για… κάτι που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί. Μάλιστα, για αρκετή ώρα μετά την απονομή στο βάθρο κανένας στο στρατόπεδο της Red Bull Racing δεν είχε πρόσβαση στο γκαράζ μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Red Bull Racing Canada sniffer dog

Την ιστορία τη διηγήθηκε ο δημοσιογράφος του Sky Sports, Τεντ Κράβιτς, αμέσως μετά το τέλος του Grand Prix: «Δεν άφησαν την ομάδα να επιστρέψει στο γκαράζ γιατί μέσα ήταν ένας αστυνομικός μαζί με ένα σκυλί της αστυνομίας. Έψαχνε ο σκύλος μήπως κουτάκια με Red Bull; Μήπως βρήκε μερικά; Τα σκυλιά της αστυνομίας μπορούν να ανιχνεύσουν εκρηκτικούς μηχανισμούς, ναρκωτικά, αναψυκτικά με πολλή ζάχαρη ή καφεΐνη. Τα σκυλιά αυτά έχουν ταλέντο».

Red Bull F1

To περιστατικό αυτό ήταν ιδιαίτερα περίεργο και το χρονικό σημείο που συνέβη προκαλεί ακόμη περισσότερη έκπληξη και σίγουρα ερωτηματικά. Για παράδειγμα πώς βρέθηκε ο αστυνομικός μαζί με σκυλί στο γκαράζ της αυστριακής ομάδας και τι ακριβώς μπορεί να έψαχνε εκεί.

Η Red Bull Racing δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση ή ενημέρωση σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη, όμως σίγουρα η εικόνα μηχανικών να κάθονται έξω από το γκαράζ και να περιμένουν να τελειώσει τις έρευνες αστυνομικός είναι πρωτόγνωρες.

Φωτογραφίες: Redbullcontentpool.com

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!