Formula 1, Αζερμπαϊτζάν: Το Gazzetta «τρέχει» με διπλό LIVE στο Instagram

Formula 1, Αζερμπαϊτζάν: Το Gazzetta «τρέχει» με διπλό LIVE στο Instagram
Πατάμε γκάζι στην ενημέρωση σχετικά με το Grand Prix του Μπακού για να μη χάσετε… χιλιόμετρο!

Αγωνιστική πανδαισία σήμερα στο gazzetta, καθώς ανεβάζουμε ταχύτητα και πατάμε γκάζι στην ενημέρωση σχετικά με όσα συμβαίνουν στους δρόμους του Μπακού και το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν.

Πέρα από την παραδοσιακή LIVE κάλυψη του αγώνα στο gazzetta.gr, με ενημέρωση γύρο προς γύρο, εικόνες, videos, κατατάξεις και σχολιασμό όσων συμβαίνουν στην πίστα από τον Πάνο Σεϊτανίδη, σήμερα έχουμε και δύο (!) LIVE στο Instagram του Gazzetta.

Η δική μας «εκκίνηση» είναι στις 13.55, λίγο πριν την κανονική εκκίνηση του αγώνα στην «Πόλη των Ανέμων». Ανταποκρινόμενοι σε ένα σχεδόν πάγιο αίτημά σας, θα έχουμε ένα σύντομο live με όλες τις εξελίξεις της τελευταίας στιγμής, το grid, τις επιλογές ελαστικών αλλά και LIVE περιγραφή όσων θα συμβούν στον πρώτο γύρο. Με ένταση, πάθος και όσα περιμένει κανείς στην κορύφωση της αγωνίας ενόψει της μάχης των 20 καλύτερων οδηγών του κόσμου – ειδικά σε μία τόσο απαιτητική διαδρομή.

Και μετά την ολοκλήρωση του αγώνα και τα πρώτα ρεπορτάζ στα άρθρα του gMotion, θα υπάρξει και δεύτερο LIVE στο Instagram. Γύρω στις 16.30 (αν δεν υπάρξει σημαντική καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του αγώνα, με κόκκινες σημαίες, διακοπές κτλ), Πάνος Σεϊτανίδης και Τάκης Πουρναράκης θα σχολιάσουν στο Instagram LIVE του Gazzetta όλα όσα θα έχουν προηγηθεί στους δρόμους του Μπακού, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Instagram Live

Σήμερα η Formula 1 πατάει για τα καλά γκάζι στο Gazzetta!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!