Formula 1, Ρικιάρντο: Στις μπαριέρες στις ελεύθερες δοκιμές του Μονακό (vid)

Formula 1, Ρικιάρντο: Στις μπαριέρες στις ελεύθερες δοκιμές του Μονακό (vid)
Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο μηχανικός της McLaren F1 ρώτησε αρχικά αν είναι καλά το μονοθέσιο και όχι ο ίδιος ο οδηγός.

Η δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμών στο Grand Prix Μονακό διεκόπη ένα τέταρτο μετά την έναρξή της, όταν το μονοθέσιο του Ντάνιελ Ρικιάρντο κατέληξε στον προστατευτικό τοίχο. Ο Αυστραλός οδηγός έχασε τον έλεγχο, το οποίο χτύπησε αρχικά στις μπαριέρες και στη συνέχεια σταμάτησε στις techpro.

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι στην ενδοεπικοινωνία ο μηχανικός δεν ρώτησε αρχικά τον Ρικιάρντο αν είναι καλά στην υγεία του, όπως άλλωστε συνηθίζεται. «Είναι ΟΚ το μονοθέσιο;» ήταν η ερώτηση, με τον Αυστραλό να απαντά: «Όχι, αλλά εγώ είμαι ΟΚ».

Άμεσα ο Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, Ζακ Μπράουν, «επενέβη», λέγοντας στον Ρικιάρντο ότι το σημαντικό είναι να ο ίδιος να είναι καλά και ότι το μονοθέσιο θα επισκευαστεί ενόψει της συνέχειας του Grand Prix στο Μονακό.

Πάντως ο Μπράουν έστειλε πρόσφατα «μήνυμα» στον οδηγό της ομάδας του, λέγοντας ότι τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά και ότι ο ίδιος θα πρέπει να βελτιωθεί.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!