Formula 1: Οι Λεκλέρ και Σάινθ πρωταγωνιστούν στην ταινία «Lightyear»

Formula 1: Οι Λεκλέρ και Σάινθ πρωταγωνιστούν στην ταινία «Lightyear»
Οι οδηγοί της Scuderia Ferrari θα δοκιμάσουν την τύχη τους στην υποκριτική, δανειζοντας τις φωνές τους για την επερχόμενη animation ταινία της Pixar.

Τον επόμενο μήνα στις αίθουσες των κινηματογράφων θα βγει η ταινία «Lightyear», που διηγείται την ιστορία του Μπαζ Λαϊτγίαρ. Ο χαρακτήρας αυτός είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών του «Toy Story», το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1995. Όπως είναι λογικό τα γεγονότα διαδραματίζονται πολύ πιο πριν από την ταινία «Toy Story».

Πού εμπλέκονται όμως οι Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ; Οι δύο οδηγοί της Ferrari έχουν το ρόλο ενός εκ των χαρακτήρων της ταινίας «Lightyear», δίχως όμως να είναι γνωστό το ποιος είναι. Ο Λεκλέρ υποδύεται το ρόλο για την ιταλική μεταγλώττιση της ταινίας, ενώ ο Σάινθ έχει τον αντίστοιχο ρόλο για την ισπανική μεταγλώττιση.

Σαρλ Λεκλέρ

Οι δυο τους δεν είναι οι πρώτοι οδηγοί της Formula 1 που έχουν πάρει ρόλο χαρακτήρα σε ταινία animation. Παλαιότερα οι Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ είχαν συμμετάσχει στις ταινίες Cars 2 (Αυτοκίνητα 2) και Cars 3 (Αυτοκίνητα 3). Οι Φερνάντο Αλόνσο, Ζακ Βιλνέβ και Βιτάλι Πετρόφ είχαν επίσης υποδυθεί χαρακτήρες στο Cars 2 στη μητρική τους γλώσσα, ωστόσο το Cars 3 επικεντρώθηκε σε οδηγούς του NASCAR, όπως ο Τζεφ Γκόρντον, ο Ρίτσαρντ Πέτι και ο Τσέις Έλιοτ.

H κίνηση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για τη Formula 1 στο σύνολό της, μιας και η εμπλοκή ενός οδηγού μπορεί να φέρει ακόμα περισσότερους νέους θεατές στο σπορ. Επιπλέον η ολοένα και αυξανόμενη δημοφιλία της F1 ανοίγει ακόμα περισσότερους δρόμους προβολής σε κοινό που δεν έχει παρακολουθήσει ξανά το άθλημα.

Η ταινία «Lightyear» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας μας στις 16 Ιουνίου. Δείτε παρακάτω το τρέιλερ της ταινίας.

Φωτογραφίες: Ferrari

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!