Χάμιλτον για αγορά της Τσέλσι: «Από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ζωής μου»

Χάμιλτον για αγορά της Τσέλσι: «Από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ζωής μου»
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, επιβεβαίωσε επίσημα πως συμμετέχει στην εξαγορά της Τσέλσι.

Τις τελευταίες ώρες, ο κόσμος του ποδοσφαίρου έχει συνδεθεί άμεσα με αυτόν της Formula 1, καθώς ο Λιούις Χάμιλτον εμπλέκεται στην εξαγορά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Λονδίνου, της Τσέλσι. Ο Βρετανός μαζί με τη σταρ του τένις, Σερένα Ουίλιαμς, συμμετέχουν στην κοινοπραξία που ηγείται ο Σερ Μάρτιν Μπρόουτον, ο οποίος είναι ένας εκ των τριών υποψηφίων για την εξαγορά των «μπλε».

Στο πλαίσιο του Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια που διεξάγεται στην πίστα της Ίμολα, ο οδηγός της Mercedes-AMG ρωτήθηκε σχετικά με το κατά πόσο ισχύει η εμπλοκή του στην εξαγορά της βρετανικής ομάδας.

«Ναι, είναι αλήθεια, θα ήθελα να είμαι στην ιδιοκτησία της Τσέλσι», ανέφερε ο Βρετανός οδηγός στη συνέντευξη Τύπου.

Λιούις Χάμιλτον

Όταν ρωτήθηκε αν μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα αναφορικά με το πώς επέλεξε να εμπλακεί στο εγχείρημα αυτό, ο Χάμιλτον απάντησε: «Από μικρό παιδί μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Όταν ήμουν μικρός πάντα μετά το σχολείο έπαιζα ποδόσφαιρο με τα παιδιά της γειτονιάς. Όλοι τους υποστήριζαν μια διαφορετική ομάδα, αλλά θυμάμαι την αδερφή μου να μου δίνει καρπαζιές και να μου λέει να γίνω οπαδός της Άρσεναλ. Στη ζωή μου έχω πάει σε πάρα πολλά παιχνίδια σε γήπεδο. Ο θείος μου για παράδειγμα είναι οπαδός της Τσέλσι και έχω πάει πολλές φορές μαζί του να δούμε αγώνα. Γενικά όμως είμαι οπαδός του ποδοσφαίρου και η Τσέλσι είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα κλαμπ του κόσμου. Όταν έμαθα για την κοινοπραξία αυτή εντυπωσιάστηκα γιατί πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες της ζωής μου».

Στα αγωνιστικά δρώμενα, ο Χάμιλτον θα επιχειρήσει να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα στο GP Εμίλια-Ρομάνια, ώστε να διατηρήσει τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα ζωντανές.

Το gMotion by Gazzetta δεν θα πατήσει φρένο τη Μεγάλη Εβδομάδα και θα έχουμε τρία LIVE από τον μαγικό κόσμο της Formula 1:

- Τη Μ. Παρασκευή στις 17:30 για τις κατατακτήριες δοκιμές
- Το Μ. Σάββατο στις 17:00 για τον αγώνα Sprint
- Την Κυριακή του Πάσχα στις 15:30 για τον αγώνα της Ίμολα

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!