Οι οπαδοί της Abarth συμμετέχουν στο σχεδιασμό των μοντέλων της (vid)

Οι οπαδοί της Abarth συμμετέχουν στο σχεδιασμό των μοντέλων της (vid)

Οι οπαδοί της Abarth συμμετέχουν στο σχεδιασμό των μοντέλων της (vid)
Η ιταλική φίρμα δημιούργησε μία νέα εφαρμογή που επιτρέπει στους λάτρεις της να συμβάλουν στη διαμόρφωση των επόμενων μοντέλων της.

Η Abarth μένει πιστή στους χιλιάδες οπαδούς της σε όλο τον κόσμο και τώρα τους προσφέρει μία ξεχωριστή ευκαιρία. Μέσω μίας νέας εφαρμογής που χρησιμοποιεί ένα ειδικό πρόγραμμα, θα δημιουργεί τον ήχο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του κινητήρα αλλά και του ηχητικού συστήματος προειδοποίησης κίνησης των ηλεκτρικών οχημάτων AVAS. Στο πρόγραμμα αυτό θα προστεθούν ορισμένοι ήχοι προειδοποίησης κι αυτός είναι ο τομέας που εμπλέκονται όλοι θαυμαστές της ιταλικής φίρμας.

Στα social media της Abarth, οι ακόλουθοί της μπορούν να ψηφίζουν για την κατεύθυνση που θα πρέπει να έχει ο ήχος AVAS στα νέα της μοντέλα. To σύστημα ηχητικής προειδοποίησης AVAS (Acoustic Vehicle Alert System), είναι υποχρεωτικό για όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και λειτουργεί σε ταχύτητες έως και τα 20 χλμ/ώρα ώστε να προειδοποιεί τους πεζούς για την κίνηση του οχήματος.

Abarth

Ο CEO της Fiat και της Abarth, Ολιβιέ Φρανσουά, δήλωσε: «Είναι στρατηγική μας να σχεδιάσουμε το μέλλον της μάρκας μαζί με τους φίλους της Abarth. Αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε την εφαρμογή αυτής της ιδέας μας με τον ήχο του AVAS, γιατί θέλουμε να μετατρέψουμε μια νομική προδιαγραφή σε μια ξεχωριστή υπογραφή της Abarth! Θέλουμε να μοιραστούμε τη χαρά της δημιουργίας για το πως θα μοιάζουν τα αυτοκίνητα, πως θα συμπεριφέρονται και πως θα ακούγονται. Για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε το “Performance Creator” στα μέσα κοινωνικής διαδικτύωσης ώστε να δώσουμε την ευκαιρία στους φίλους μας να μοιραστούν μαζί μας τις κοινές ιδέες πάνω στο στιλ και την απόδοση, στοιχεία που προσδίδουν στα μοντέλα της Abarth μια ξεχωριστή παρουσία στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων».

Οι οπαδοί της Abarth έχουν την επιλογή να ψηφίσουν μία εκ των τριών διαθέσιμων ήχων στη «σειρά εκκίνησης» του AVAS. Ο πρώτος με τίτλο «NEXT TRACK» παίρνει την έμπνευση του από την Formula E και τις κορυφαίες επιδόσεις με μηδενικούς ρύπους, ο δεύτερος με το όνομα «CYBER FUN» θα γοητεύσει τους νεότερους που έχουν ιδιαίτερη αδυναμία στην τεχνολογία, ενώ ο τρίτος με τον τίτλο «ROCK’N ROAR» εκφράζει την πάντα επαναστατική φύση της Abarth.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!