Ο Σπανούλης... μεγάλωσε μέσα στα παρκέ! (pics)

Αντωνία Σπανού
Ο Σπανούλης... μεγάλωσε μέσα στα παρκέ! (pics)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal ακολουθεί την... πορεία του Βασίλη Σπανούλη και θυμίζει πως... μεγάλωσε μέσα στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει γράψει την δικιά του μοναδική πορεία μέσα στα παρκέ. Για να θυμηθείς τους τίτλους και να μνημονεύσεις αυτά που έχει καταφέρει θες... μπόλικο χρόνο και όλο και κάτι θα αφήσεις απ' έξω.

Μετά τον Γιώργο Πρίντεζη το Gazzetta Weekend Journal ακολουθεί την διαδρομή του «Kill Bill» μέσα στα παρκέ και θυμίζει πως από... παιδάκι, άλλαξε και έφτασε να γίνει από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης.

Το στιλ του V- Span μπορεί να μην έχει αλλάξει τόσο εντυπωσιακά όσο του «Πριντ», αλλά ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχει διαγράψει και εκείνος την δικιά του διαδρομή.

Μαρούσι, Παναθηναϊκός, Χιούστον Ρόκετς, ξανά επιστροφή στα «πράσινα», αλλαγή και ο Ολυμπιακός και φυσικά τρομερές επιτυχίες και τίτλοι που ακολουθούν τον μεγάλο ηγέτη του Ολυμπιακού.

Καθίστε και απολαύστε την αναδρομή...

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα