Έρχεται ο Μελγκαρέχο

Έρχεται ο Μελγκαρέχο

Φώτης Καρακούσης
Έρχεται ο Μελγκαρέχο

bet365

Στην Αθήνα θα βρίσκεται την Τρίτη ο Οσνιέλ Μελγκαρέχο και όπως όλα δείχνουν θα κάνει τα πρώτα του αποκαλυπτήρια στα παιχνίδια του Λιγκ Καπ στο Βραχάτι. Δύσκολα θα προλάβει τα ματς αυτά ο Γκονζάλες.

Την περασμένη Δευτέρα σας είχαμε γράψει για την ανατροπή δεδομένων που υπήρξε με την υπόθεση του Οσνιέλ Λασάρο Μελγκαρέχο, όσο αφορά την έλευσή του στην χώρα μας και τον Παναθηναϊκό. Το... τριφύλλι μετά τα όσα έγιναν με το σκάνδαλο με τον βιασμό της Φιλανδής (ο 19χρονος δεν ήταν στους κατηγορούμενους αλλά στην Κούβα είχαν σκεφτεί να κλείσουν εντελώς τα σύνορα), έδειξε υπομονή και στο τέλος δικαιώθηκε, πραγματοποιώντας με πολύ σημαντική κίνηση.

Ο 19χρονος διεθνής ακραίος, για τον οποίο μόνο καλά λόγια έχουν ακουστεί όσον αφορά το ταλέντο του, θα βρίσκεται αύριο Τρίτη στην Ελλάδα και θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Μάλιστα είναι εξαιρετικά πιθανό να αγωνιστεί στα παιχνίδια του Λιγκ Καπ, με τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται στον όμιλο του Βραχατίου και να έχει αντιπάλους τον Παμβοχαϊκό και την Παναχαϊκή.

Αύριο θα ξεκαθαριστεί για Γκονζάλες

Όσον αφορά τον Πέπε Γκονζάλες και τον τραυματισμό που είχε στο μάτι του στο ματς με τον Ηρακλή Χαλκίδας (στο ζέσταμα κιόλας ούτε καν στον αγώνα), αύριο θα φανεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του, με τις πιθανότητες να προλάβει τα ματς του Λιγκ Καπ να μην είναι πολλές πάντως.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα