Ένας μήνας γεμάτος γκέλες (vids)

Ένας μήνας γεμάτος γκέλες (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Ένας μήνας γεμάτος γκέλες (vids)

bet365

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έχει την... γκάφα στο αίμα του με το gazzetta.gr να παρουσιάζει τα φετινά του λάθη, αλλά και το... μαραμένο τριφύλλι του 2013!

Ο Παναθηναϊκός έχει σήμερα γενέθλια, γίνεται 105 ετών, αλλά η ομάδα διανύει μια από τις χειρότερες σεζόν της ιστορίας της. Το 2013 δεν έχει μπει καθόλου καλά στους πράσινους και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ καθώς από την αρχή του έτους μετράει μόλις 6 βαθμούς και έναν αποκλεισμό σε 6 ματς!

Κάθε Πρωτοχρονιά όλος ο κόσμος μπαίνει με το δεξί στο σπίτι του για να κάνει καλό ποδαρικό για να πάει καλά όλος ο χρόνος. Στον Παναθηναϊκό μπήκαν με το αριστερό και έναν μήνα μετά μετράνε μόλις μια νίκη και έναν αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος, όπου ήταν ο μοναδικός στόχος που είχε απομείνει.

Ζαν Αλέν Μπουμ-ζόνκ!

Το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού το 2013, ήταν με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ όπου ο Χουάν Ραμόν Ρότσα χρησιμοποίησε στην βασική ενδεκάδα τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ έπειτα από τρεις μήνες. Αποτέλεσμα; Ο Γάλλος στόπερ να κάνει δύο δώρα στους Βοιωτούς και ο Λεβαδειακός να φεύγει από την Αθήνα με το διπλό (1-2).

Ο Αργεντινός προπονητής αποτέλεσε παρελθόν από το τριφύλλι, όμως, ο «Μπουμ» συνεχίζει να χαρίζει βαθμό ή βαθμούς στις αντίπαλες ομάδες. Ο Μπουμσόνγκ στο δέκατο φετινό του παιχνίδι (σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη) έκανε ακόμα μια γκέλα στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αγκαλιά με τη νίκη στην Τρίπολη, αλλά ο Μπουμσόνγκ έκανε χέρι με τον Γιάχο να δίνει το πέναλτι και τον Περόνε να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 96'.

Το gazzetta.gr σας θυμίζει και ένα παλιό, αλλά επίκαιρο, θέμα με το Top των γκαφών του Παναθηναϊκού σε όλες τις διοργανώσεις...

6 βαθμούς σε 5 ματς και ένας αποκλεισμός

Του τριφυλλιού δεν του πάει το... Σάββατο καθώς αυτό ήταν το τρίτο μέσα στο 2013 με απολογισμό μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Ομως, αξιοσημείωτο είναι πως με το νέο έτος ο Παναθηναϊκός σε έξι ματς (5 για τη Superleague και ένα για το Κύπελλο) έχει μια νίκη (στο Περιστέρι), δύο ήττες (με Λεβαδειακό και Πλατανιά) και τρεις ισοπαλίες (ΠΑΣ Γιάννινα, Πανθρακικό, Αστέρα Τρίπολης).

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΤΟΥ 2013

05/01/13

Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

1-2

13/01/13

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

0-0

19/01/13

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός

1-1

23/01/13

Πλατανιάς – Παναθηναϊκός

1-0

27/01/13

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

1-2

02/02/13

Αστέρας Τρ. - Παναθηναϊκός

2-2

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα