Oι «επικές» στιγμές του Μπαλοτέλι (pics)

Oι «επικές» στιγμές του Μπαλοτέλι (pics)

Gazzetta team
Oι «επικές» στιγμές του Μπαλοτέλι (pics)

bet365

Ο Μπαλοτέλι συνεχίζει να απογοητεύει αλλά και να προκαλεί με νέες «αταξίες». Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τις πιο «τρελές» στιγμές του.

Ολη αυτή την εβδομάδα ο Μάριο Μπαλοτέλι ήταν στο επίκεντρο της συζήτησης. Οι κακές εμφανίσεις του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Χαλ, «έδεσαν» με την αλλαγή φανέλας από το ημίχρονο του ματς με την Ρεάλ με τον Πέπε, αλλά και την έρευνα που ξεκίνησε η αστυνομία, για τις απειλές που φέρεται να έκανε προς μία γυναίκα που φωτογράφησε το αυτοκίνητο του!

Ο Ιταλός επιθετικός είναι αδιόρθωτος, όπως φαίνεται και από τα περιστατικά που συνοδεύουν την καριέρα του.

Οταν ο Μπαλοτέλι προκαλεί!

Η εμφάνιση με σκούφο κοτόπουλο που προστάτευε τον Μάριο από το κρύο. Ωραία και πρωτότυπη εμφάνιση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Με πλατίνα το μαλλί και ξυρισμένα φρύδια, δεν το λες και την πιο γουστόζικη εμφάνιση στον κόσμο αλλά Μπαλοτέλι είναι ότι θέλει κάνει.

Γεγονός που έχει μείνει στα πιο κωμικά συμβάντα των γηπέδων. Ο Μπαλοτέλι κάνει προθέρμανση και προσπαθεί να βάλει την «σαλιάρα» που υποχρεώνονται να φορούν οι παίκτες από την UEFA. Η προσπάθεια του πέφτει στο κενό και τα πειράγματα για αυτή την στιγμή δεν είχαν τελειωμό.

Σε έναν αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου ο Μπαλοτέλι κάνει μια κίνηση που δεν θυμίζει ιδιαίτερα ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι έφτασε πραγματικά εκτός ορίων και άρπαξε τον Μπαλοτέλι. Το τι πραγματικά έγινε για να φτάσει ο προπονητής σε αυτήν την κατάσταση το ξέρουνε καλύτεροι οι δύο τους.

Παρόλα ταύτα τον κράτησε στην ομάδα παραδεχόμενος όμως ότι δεν τον ακούει ο παίκτης του.

Ο Ντε Γιόνγκ «στολίζει» τον συμπαίκτη του μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια του Μπαλοτέλι σε ένα φιλικό κόντρα στου LA Γκάλαξι. Και οι συμπαίκτες του στην γωνία τον περιμένουν.

Άλλο ένα περιστατικό που φέρνει τον Μάριο στο επίκεντρο της κριτικής. Σε ένα πάρτι που διοργάνωσε στο σπίτι, φίλοι του έβαλαν φωτιά ανάβοντας πυροτεχνήματα μέσα στο σπίτι.

Μετά από αυτό το περιστατικό και την μεγάλη έκταση που πήρε ο Μπαλοτέλι σκοράρει στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Γιουνάιτεντ και αναρωτιέται «γιατί πάντα αυτός».

Μετά τον πανηγυρισμό στο ντέρμπι και τα σχόλια που του έγιναν ορίστε ο επόμενος πανηγυρισμός του.

Ο Μπαλοτέλι «προσγειώνεται» στο πρόσωπο του Σκοτ Πάρκερ σε ένα παιχνίδι με την Τότεναμ και πάλι γίνεται πρωταγωνιστής όχι για θετικό λόγο.

Πάνω απ'ολα να είμαστε ομάδα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο για την Σίτι στην ισοπαλία με τη Σάντερλαντ. Ο «τρελομάριο» τσακώνεται και με τον συμπαίκτη του τον Κολάροφ αλλά και με τον Γιάγια Τουρέ.

Και το τελευταίο του κατόρθωμα. Σε μια τραγική του εμφάνιση με την Λίβερπούλ που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο βρήκε την διάθεση να ανταλλάξει φανέλες με τον Πέπε στο ημίχρονο του αγώνα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα