Ψηφίσατε: Τζαμπάρ, ο κορυφαίος σέντερ της ιστορίας! (poll)

Νίκος Καρφής
Ψηφίσατε: Τζαμπάρ, ο κορυφαίος σέντερ της ιστορίας! (poll)

bet365

Το gazzetta.gr έδωσε την ευκαιρία στους αναγνώστες του να ψηφίσουν τον κορυφαίο σέντερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ και ο Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ αναδείχθηκε νικητής με ποσοστό 40%!

Η θέση του σέντερ έχει τη δικιά της ιστορία στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το ΝΒΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια που στο ΝΒΑ έχουν εμφανιστεί αρκετοί σπουδαίοι… ψηλοί που άφησαν το... στίγμα τους στη λίγκα, έγραψαν το όνομα τους με… χρυσά γράμματα και τα επιτεύγματα τους θα μείνουν στην ιστορία

Το gazzetta.gr πιστό στο ραντεβού του με τα poll, ζήτησε από τους αναγνώστες του να επιλέξουν τον κορυφαίο σέντερ όλων των εποχών, δίνοντας 10 επιλογές.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε, αφού ψήφισαν 8.241 άτομα και ανέδειξαν τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάλ μεγάλο νικητή με ποσοστό 40% και 3.311 ψήφους. Άνετη νίκη για τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ. Αυτή είναι η δεύτερη νίκη του σε poll του gazzetta.gr, αφού είχε επικρατήσει και στην καλύτερη signature move της ιστορίας (sky hook).

Στη δεύτερη θέση συναντάμε τον χαρισματικό Χακίμ Ολάζουον με ποσοστό 21% (1.721 ψήφους). Δεν μπορείς να ξεχάσεις το... dream shake!

To χάλκινο μετάλλιο κατέληξε στον Σακίλ, ο οποίος πήρε 1.133 ψήφους (14%). Την πεντάδα κλείνουν οι Τσάμπερλεϊν που βρέθηκε κοντά στον Σακίλ με 920 ψήφους (11%) και ο Ράσελ των 11 πρωταθλημάτων (513).

Θυμηθείτε τις υποψηφιότητες και στο τέλος δείτε τα αποτελέσματα!

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ

Ουίλτ Τσάμπερλεϊν

Χακίμ Ολάζουον

Μπιλ Ράσελ

Σακίλ Ο΄Νίλ

Ντέιβιντ Ρόμπινσον

Μόουζες Μαλόουν

Πάτρικ Γιούιν

Tιμ Ντάνκαν

Ρόμπερτ Πάρις

 

NBA Τελευταία Νέα