Ούρος Τζούρτζεβιτς: Ένας εραστής των διχτυών! (pics & vids)

Ούρος Τζούρτζεβιτς: Ένας εραστής των διχτυών! (pics & vids)

Ούρος Τζούρτζεβιτς: Ένας εραστής των διχτυών! (pics & vids)

bet365

Στα 23 του χρόνια, ο Ούρος Τζούρτζεβιτς έχει καταφέρει να ωριμάσει και ποδοσφαιρικά και σε προσωπικό επίπεδο. Ερωτευμένος με τη γυναίκα του, το παιδί του και το... σκοράρισμα. Το gazzetta.gr στα ποδοσφαιρικά βήματα του νέου «κανονιού» στο Λιμάνι.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

«Υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που με θέλουν, ένας καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις μου», είχε πει πριν λίγες μέρες ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Από το gazzetta.gr μάθατε ότι Ολυμπιακός και Παρτιζάν τα έχουν βρει κι ο παίκτης θα υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το βράδυ της ίδιας μέρας πάτησε το πόδι του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί.

Όσο για το ύψος της μεταγραφής; Όπως υποστηρίζουν στη Σερβία, θα κοστίσει στους «ερυθρόλευκους» 2.500.000 ευρώ με την Παρτιζάν να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 15%.

Ετσι, ο Τζούρτζεβιτς, είναι έτοιμος για την τρίτη περιπέτεια εκτός Σερβίας.

Όσον αφορά στη ποδοσφαιρική του Οδύσσεια, παρά το νεαρό της ηλικίας του ήδη μετρά αρκετούς σταθμούς.

Γεννήθηκε στις 2 Μαρτίου του 1994 στο Βελιγράδι. Η Ραντ ήταν η ομάδα που τον αγκάλιασε στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα το 2008. Ύστερα από τρία χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας ήρθε η στιγμή για να γίνει... άντρας.

Στην Ραντ έμεινε μέχρι το 2013 και σε 44 ματς, σκόραρε 11 γκολ και 3 γκολ.

Το γκολ στην Τσέλσι κι η σύγκριση με τον Ντένις Μπέργκαμπ

Αρκετοί σύλλογοι τον «είχαν βάλει στο μάτι», αλλά η Φίτεσε ήταν αυτή που τον κέρδισε.

Στο Άρνεμ δεν κατάφερε να ορθοποδήσει. Με την ομάδα Νέων έπαιξε σε 28 ματς σκοράροντας 22 γκολ, αλλά στην πρώτη ομάδα έβαλε μόλις ένα γκολ σε 27 ματς.

Με τη φανέλα της Φίτεσε σκοράρει στη φιλική ήττα με την Τσέλσι με 3-1, ενώ κόντρα στον Άγιαξ, πέτυχε το μοναδικό του επίσημο γκολ με την ολλανδική ομάδα δίνοντας τη νίκη με 1-0. Αυτό ήταν και το γκολ, το οποίο έκανε πολλούς να το συγκρίνουν με αυτό του Ντένις Μπέργκαμπ επί της Νιούκαστλ.

Η... νύχτα έπεσε νωρίς στο Παλέρμο

Τον Αύγουστο του 2015 έρχεται η Παλέρμο να τον κάνει δικό της. Κάνει το ντεμπούτο του στο 2-2 με την Κάρπι στις 13/9 του 2015.

Στο δεύτερό του ματς, με τη Μίλαν, έσπασε τον αστράγαλό του και έτσι επέστρεψε στη δράση το Δεκέμβριο. «Κανένας από εμάς δεν πρέπει να παραδοθεί στις αντιξοότητες. Είμαι δυνατός και θα επιστρέψω το συντομότερο δυνατό», είχε πει μετά τον τραυματισμό του, όταν ακόμη έπρεπε να προχωράει με τις πατερίτσες. Ολοκλήρωσε την παρουσία του στον ιταλικό νότο με 14 ματς, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Υπογράφει το καλοκαίρι του 2016 στην Παρτιζάν τριετές συμβόλαιο, επιστρέφοντας στην πατρίδα του. Ήθελε να βάλει τις βάσεις για μια καριέρα που θα είχε ανοδική πορεία. Αφού ξέμπλεξε με τα «πειράματα», στη νέα του ομάδα έγινε γρήγορα ένα από τα καλύτερα φορ της χώρας.

Εκεί κέρδισε και τους πρώτους τίτλους, κατακτώντας τη σεζόν 2016-2017 το νταμπλ!

Το συμβόλαιό του δεν θα ολοκληρωθεί μιας και τον... καλούν στο Λιμάνι. Ετσι, αφήνει την Παρτιζάν... γεμάτος! Σε 45 ματς σε δύο χρόνια σκόραρε 35 φορές και έδωσε 5 ασίστ.

Φέτος, μέχρι στιγμής έπαιξε σε 11 ματς έχοντας 7 τέρματα (το ένα στο 2-2 στο Φάληρο) και 3 ασίστ.

Τεχνικά, ο Τζούρτζεβιτς, φημίζεται για την ικανότητά του να τελειώνει τις φάσεις μέσα στην περιοχή, ενώ είναι καλό στο ψηλό παιχνίδι.

Σήμερα, προβάρει τα ερυθρόλευκα. Πριν από λίγο σε σχετική ερώτηση Σέρβων δημοσιογράφων για το αν θα έχει πρόβλημα στο Λιμάνι με τον κόσμο, λόγω των σχέσεων των οπαδών του Ολυμπιακού με το μισητό αντίπαλο της Παρτιζάν, Ερυθρό Αστέρα, ο ίδιος απάντησε:

«Δε νομίζω ότι θα έχω κάποιο πρόβλημα επειδή για όποιο σύλλογο παίζω πάντα παλεύω, δίνοντας το μάξιμουμ. Αυτό είναι επαγγελματισμός».

Πάντα δίπλα του η Μιλιάνα

Αν μπείτε στο λογαριασμό του στο Instagram, θα καταλάβετε πόσο αφοσιωμένος είναι στη σύζυγό του Μιλάνα και στον λίγων μηνών γιο τους.

Ενα προφίλ, που παρά τα 23 του χρόνια, δεν είναι πλημμυρισμένο από... κυριλέ ζωή. Σαμπάνια, νυχτερινά μαγαζιά και μια ζωή βασισμένη σε ένα life style που συνηθίζεται να λανσάρεται από ποδοσφαιριστές, δεν θα το συναντήσεις στον Ούρος.

Εδώ θα δείτε ένα ζευγάρι τρελά ερωτευμένο, που είναι συνέχεια μαζί. Σε όλα.

Η Μιλιάνια, λοιπόν, είναι ο άνθρωπος που τον κρατά αφοσιωμένο σ' αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: να σκοράρει. 7 γκολ σε 11 ματς σε περίπου 1,5 μήνα δεν το λες και μικρό κατόρθωμα.

Σημαντικός για την εθνική Νέων

Στην εθνική ομάδα κλήθηκε το 2012 στην Κ19 και από το 2013 μέχρι σήμερα με την Κ21 έχει σκοράρει 16 γκολ σε 30 ματς, όντας ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας.

Ήταν επίσης σημαντικός στην ομάδα της Σερβίας που το 2013 κατέκτησε το Πρωτάθλημα Κ-19 στη Λιθουανία.

Με το δικό του γκολ η ομάδα του άνοιξε το σκορ στον ημιτελικό με την Πορτογαλία και βοήθησε να πάει η ομάδα του στον τελικό.

Τα υπόλοιπα στο Λιμάνι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα