Gazzetta Weekend Journal με... άρωμα EURO!

Gazzetta team
Gazzetta Weekend Journal με... άρωμα EURO!

bet365

Αφιερωμένο στο έπος του 2004 είναι το 5ο τεύχος του Gazzetta Weekend Journal, καθώς πριν από 11 χρόνια η σούπερ Εθνική Ελλάδος... σήκωνε το τιμημένο στην Πορτογαλία.

Όπως είναι λογικό το βασικό θέμα του Gazzetta Weekend Journal έχει να κάνει με το Euro 2004 και ειδικά με τον τελικό! Δυο από τους μυθικούς ήρωες εκείνης της ομάδας ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Γιώργος Καραγκούνης... γυρνάνε το χρόνο πίσω κι αρθρογραφούν για εκείνη την αξέχαστη νύχτα. Όμως και ένας από τους μεγάλους χαμένους του τελικού, ο Πορτογάλος Ντέκο θυμάται μέσα από τις «σελίδες» μας, πόσο τον είχε πονέσει η Ελλάδα.

Ακόμη στο 5ο τεύχος του Gazzetta Weekend Journal θα βρείτε πλούσια ύλη για όλα τα γούστα. Αν και οι... κλειστές τράπεζες ίσως μας «κλείσουν» και στα σπίτια μας, αντί να πάμε διακοπές, μπορείτε να διαβάσετε ένα σπέσιαλ θέμα με άρωμα... θάλασσας και να ψηφίσετε το δικό σας νησί!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Κι επειδή ζούμε στους ρυθμούς του capital control ώστε είστε από τους «τυχερούς» που βρίσκετε το 60ευρω ακόμη στην τράπεζα, δείτε πόσες πολλές επιλογές έχετε σε μια μέρα για να το σπαταλήσετε. Επίσης διαβάστε μια όμορφη βιωματική ιστορία από τον Νίκο Αθανασίου για τις 3 τελευταίες προετοιμασίες του Παναθηναϊκού και το πόσες αλλαγές έχουν υπάρξει, ενώ θα διαβάσετε και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον νέο τεχνικό της ομάδας μπάσκετ του «Τριφυλλιού» Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς!

Οι φίλοι του βιβλίου ανακαλύψτε τον Νέσμπο, ενώ για να πάνε κάτω τα... φαρμάκια δείτε και τις sexy παρουσίες της εβδομάδας. Αυτά και άλλα πολλά στο Gazzetta Weekend Journal που... κυκλοφόρησε!

 

Τελευταία Νέα