ΕΡΑ Σπορ is back, «ΠΑΝΙΚΟΣ» στο BLUE SKY!

ΕΡΑ Σπορ is back, «ΠΑΝΙΚΟΣ» στο BLUE SKY!

Νίκος Μποζιονέλος
ΕΡΑ Σπορ is back, «ΠΑΝΙΚΟΣ» στο BLUE SKY!

bet365

Πότε «επιστρέφει» στα ερτζιανά η ΕΡΑ Σπορ. Κοντός – Παπανικολάου ξεκινούν εκπομπή στο BLUE SKY. Τα τηλεοπτικά πλάνα για το Ρουμανία – Ελλάδα

Θέμα ολίγων ημερών είναι να επανέλθει στα ερτζιανά η ΕΡΑ Σπορ από τη γνωστή της συχνότητα (101,8) και με αυτόνομο πρόγραμμα! Οπως πληροφορήθηκε η στήλη, τα πλάνα για την «επάνοδο» του δημόσιου αθλητικού ραδιοσταθμού έχουν ήδη μπει σε λειτουργία.

Εκκρεμεί η στελέχωσή της, θέμα το οποίο θα κλείσει κι αυτό τις επόμενες ημέρες.

Ξεκινάει ο «ΠΑΝΙΚΟΣ» στο BLUE SKY!

Νέα αθλητική εκπομπή τις Δευτέρες. Από την επόμενη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου (εκτός απροόπτου) θα προβάλλεται στο BLUE SKY η εκπομπή «ΠΑΝΙΚΟΣ» με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους και πρώην παραγωγούς της ΕΡΑ Σπορ, Χρήστο Κοντό και Βασίλη Παπανικολάου.

Το πλάνο είναι η εκπομπή να μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα: κάθε Δευτέρα και, πιθανότατα, κάθε Τετάρτη με ώρα έναρξης 22:30.

Ρουμανία – Ελλάδα στην TV

Μega και ΟΤΕ μεταδίδουν αύριο, Τρίτη 19 Νοεμβρίου, στις 21:00, τη ρεβάνς της Εθνικής μας με τη Ρουμανία.

Για το megaλο κανάλι περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος ενώ η post game εκπομπή «Πάμε Μουντιάλ» με τους Γιάννη Θειακό και Μένιο Σακελλαρόπουλο, εκτός από το «τρίτο ημίχρονο» του ματς, θα έχει καλεσμένο τον Κώστα Χαλκιά. Σε ζωντανή σύνδεση, τον αγώνα θα σχολιάσει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Για την τηλεθέαση του Ελλάδα – Ρουμανία τα διαβάσατε πρώτοι στη στήλη. Σήμερα η Nielsen ανακοίνωσε τις επίσημες μετρήσεις και τη μετάδοση του αγώνα της Παρασκευής είδαν στο Mega 2.125.000 κόσμου! Η μέση τηλεθέαση έφτασε το 21% και το μερίδιο το εκπληκτικό 46,2%!

Το ματς μεταδίδει αύριο και από το OTE Sport 1 σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου. Πριν και μετά τη μετάδοση υπάρχει εκπομπή, με πλούσιο ρεπορτάζ από το Βουκουρέστι, κριτική και ανάλυση των όσων συνέβησαν στην σημαντική αναμέτρηση στο δρόμο για τα γήπεδα της Βραζιλίας.

Από τον ΟΤΕ μεταδίδονται και οι άλλες τρεις επαναληπτικοί: Κροατία – Ισλανδία στις 21:15 στο OTE Sport 5, Σουηδία – Πορτογαλία στις 21:45 στο OTE Sport 2 και Γαλλία – Ουκρανία στις 22:00 στο OTE Sport 3.

O Τριανταφυλλίδης «Στο Φιλέ»

Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης ανοίγει τα χαρτιά του στον Παντελή Λώλη αύριο, Τρίτη 19/11, στις 19:00 στο Novasports 1. O «Ειδικός Συνεργάτης Novasports Events» μιλάει στον Παντελή Λώλη, για το Έπαθλο Forthnet, το οποίο διεξάγεται φέτος για 12 χρονιά, για την απονομή του περσινού επάθλου η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 20:30 στο χώρο «Οδός Κασσάνδρας» στο Γκάζι, για το πώς βλέπει την φετινή Volley League, αλλά και για την μεγάλη του αγάπη, την Εθνική.

Flash sport media news
* Παναθηναϊκός και Nova έθαψαν τα... τσεκούρια του πολέμου, με την Σούπερ Λίγκα να ανακοινώνει ότι και το «τριφύλλι» θα συμμετέχει στη κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αναλυτικά εδώ.
* Κυκλοφόρησε στο YouTube το τρέιλερ για την επανέκδοση της εφημερίδας «Φίλαθλος» (με τίτλο, όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, «Ο Φίλαθλος της νέας εποχής». Μπορείτε να το δείτε εδώ.
* Το αυριανό Ρουμανία – Ελλάδα θα είναι το κεντρικό θέμα του αποψινού «Man to men» του Action 24 (22:00) με τον Χάρη Αλευρόπουλο. Σχολιάζουν ο Μίμης Δομάζος και οι δημοσιογράφοι Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Δάρρας.
* Αύριο Τρίτη 19/11 στις 20:00 το Novasports 3 μεταδίδει τον αγώνα Μπουντούσνοστ – ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του. Περιγράφει ο Νικήτας Αυγουλής.
* Με δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς επεκτείνεται ο Γιάννης Κουρτάκης. Ο εκδότης των «Παραπολιτικών» έκανε την πρώτη κίνηση αποκτώντας ραδιοφωνική συχνότητα με στόχο να βγάλει στον αέρα άμεσα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM και στα σκαριά υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία φιλοολυμπιακού σταθμού (πηγή: typologies.gr)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διάβασα… στο δελτίο Τύπου του Alpha ότι αύριο, Τρίτη 22:30, στην εκπομπή «Νικ ο’ κλοκ» ο Νίκος Μουτσινάς έχει καλεσμένη τη Μαρία Ηλιάκη.
Προφανώς μεθαύριο η Ηλιάκη θα καλέσει τον Μουτσινά στο «Δέστε τους».

Είδα… την Τζένη Μπαλατσινού να αποχωρεί από το πρωινό του Mega για λίγα λεπτά, ώστε να ηρεμήσει επειδή ο Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε αν έχει γυρίσει sex tape με τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Περιττή η ερώτηση: αν είχαν όντως γυρίσει, θα είχε ξεπουλήσει.

Ακουσα… τον εξής διάλογο σήμερα σε τηλεοπτική εκπομπή:
- «Ο Μήτρογλου δεν θέλει να φύγει από το λιμάνι».
- «Α, δεν αγωνίζεται στον Ολυμπιακό;».
- «Τον θέλει η Ιντερ τον Μήτρογλου».
- «Αυτή, αγγλική δεν είναι;».
- «Οχι, ιταλική και μόλις την πούλησε ο Μοράτι».
- «Ποιος, αυτός με τα τσιγάρα;».
- «Οχι Ελένη μου, αυτός είναι ο Μουράτι».
Ελένη Μενεγάκη on fire.

Το tweet (@KostasVaxevanis): «Ο Θέμος δημοσιεύει λίστα με 1600 ονόματα που ελέγχονται για πλουτισμό. Θα συλληφθεί όπως έγινε με μένα με τη δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ;»

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παλιά φίλοι, τώρα εχθροί

Απάντηση, με αιχμές, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σχετικά με τα οικονομικά του πρώην πρωθυπουργού, εξέδωσε σήμερα το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο ΓΑΠ θα κληθεί να πληρώσει φέτος μεγαλύτερο φόρο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά λόγω των νέων τεκμηρίων διαβίωσης που αύξησε ο τότε υπουργός, Γιώργος Παπακωνσταντίνου. «Η πολιτική διαδρομή, οι απόψεις, οι θέσεις και οι επιλογές του Γιώργου Παπανδρέου, είναι γνωστές και σαφείς. Ο καθένας μπορεί να συμφωνεί ή να διαφωνεί με αυτές, να τις σχολιάζει ή να τις κρίνει. ‘Αλλο τόσο γνωστή και διάφανη, είναι και η προσωπική του πορεία. Καλό θα ήταν, επομένως, όταν κάποιος αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου, να μην κοιτάζει το πρόσωπό του στον θολωμένο του καθρέφτη» ανέφερε η ανακοίνωση.

Ενοπλη επίθεση στην εφημερίδα «Liberation»

Ένας άνδρας οπλισμένος με μια επαναληπτική καραμπίνα εισέβαλε σήμερα στο χώρο υποδοχής της γαλλικής εφημερίδας «Liberation», τραυματίζοντας σοβαρά ένα φωτογράφο και στη συνέχεια διέφυγε. Το θύμα τραυματίσθηκε στο θώρακα και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. «Μπήκε μέσα, πυροβόλησε δύο φορές και έφυγε», δήλωσε προς το ενημερωτικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV η διευθύντρια σύνταξης Φαμπρίς Ρουσλό. Αγνωστο ακόμη με ποια κίνητρα...

1,4 εκατ. τηλεθεατές

Το χθεσινό, 4ο live του «Dancing with the Stars 4» κυριάρχησε στη ζώνη του. Οι τηλεθεατές έδωσαν ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά στο χορευτικό show: έφτασε το 33,2% με σχεδόν 1.400.000 τηλεθεατές να το παρακολουθούν κατά μέσο όρο. Το δυναμικό κοινό 15-44 παρακολούθησε το show σε ποσοστό 33,9%. Ιδιαίτερη απήχηση είχε ως συνήθως στα γυναικεία κοινά. Στις γυναίκες 15-24 άγγιξε το 49,5% και στις 15-44 σημείωσε 42,4%. Στις γυναίκες 25-44 η τηλεθέαση έφτασε το 41,4% - το υψηλότερο μερίδιο που έχει δώσει φέτος στο show το συγκεκριμένο κοινό, μετά την πρεμιέρα.

Εν συντομία…
* Η δημοσιογράφος της «Real News» Ναταλία Ανδρικοπούλου έγραψε στο protagon.gr την εμπειρία της από τη νύχτα της εισβολής των ΜΑΤ στην ΕΡΤ. Ενα πολύ ενδιαφέρον άρθρο...
* Ο ΣΥΡΙΖΑ απέκτησε δική του συχνότητα από σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Η συχνότητα που χρησιμοποιεί ο σταθμός ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ είναι αυτή του Procka FM 93,4 και, μέσα στους επόμενους μήνες, θα αποκτήσει δικές του εγκαταστάσεις και δημοσιογραφικό δυναμικό, για να παράγει πρόγραμμα.
* Αύριο, Τρίτη 19/11 στις 23:45, η εκπομπή «360 μοίρες» με τη Σοφία Παπαϊωάννου στον Alpha, παρουσιάζει ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ για τους εκατοντάδες Έλληνες που ζουν χωρίς ρεύμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα.
* Αναβλήθηκε για τις 2 Δεκεμβρίου, ύστερα από αίτημα των συνηγόρων του Ελληνικού Δημοσίου η δίκη για την αγωγή των εργαζομένων στην ΕΡΑ Ηρακλείου και τον Τηλεοπτικό Σταθμό Κρήτης για την απόλυσή τους.

Photomedia

Δεν κάνει καλό ο Κορυδαλλός.

Videomedia

Η Ρουμάνα παρουσιάστρια Ντανιέλα Κρούντου μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους... κατορθώματα. Αυτή τη φορά έβγαλε το εσώρουχό της και το φόρεσε... καπέλο σε καλεσμένο της.

 

Τελευταία Νέα