Σαν τα χιόνια!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Σαν τα χιόνια!

bet365

Καλησπέρα, λοιπόν… Πριν ξεκινήσουμε να ευχηθούμε σε όλες τις Κατερίνες! Κυρίως στης ζωής το αεράκι και στην αχ βρε Ρίνα, που έχει και προσωπική σχέση η Λόλα.

Αν δεν τον καταλάβατε, μπήκαμε στην εποχή του «Χρόνια Πολλά». Κάθε μέρα και γιορτή, κάθε μέρα κι ένα έξοδο θα έχουμε. Εσείς, δηλαδή, γιατί η Λόλα σκοπεύει να κάνει οικονομία και να μην παίρνει δώρα. Εντάξει, πλάκα σας κάνουμε, όπου και όταν χρειάζεται κάτι θα κάνει για να μην μένει κανείς παραπονεμένος. Ευτυχώς, πάντως, καμιά φορά που υπάρχουν αυτά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παίρνεις χαμπάρι τις γιορτές. Το αγαπημένο μου, δε, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η ομαδική ευχή!

Δηλαδή, πιο τυπικό πεθαίνεις! Γράφεις δέκα ονόματα που έχεις στη λίστα φίλων, πετάς ένα χρόνια πολλά και βγήκε η υποχρέωση! Αλλά αλήθεια, αν είναι υποχρέωση γιατί να εύχεσαι; Και πάντα είχαν την απορία αν εκείνος που δέχεται μια τέτοια ευχή, τη νιώθει πραγματικά ως τέτοια. Η Λόλα, πάντως, θα το έβρισκε γελοίο! Ουφ, τα είπα και ξελάφρωσα. Θα πω και το σημερινό μου θέμα για να πάω μια βόλτα από τη μπανιέρα του πόνου, που την αντιπαθώ όσο δεν φαντάζεστε, αλλά πρέπει να το κάνω.

Σπάνια εμφάνιση…

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας… Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γράψω έναν τέτοιο τίτλο και από κάτω θα ακολουθεί θέμα για τη Μαρία Τσουρή και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Το γνωστό ζευγάρι πέρασε ένα χρόνο που ήταν κάτι σαν τον Σάββα Γκέντζογλου και την Αγγελική Ηλιάδη και βάλε κάτι. Μετά σιγά-σιγά αποστασιοποιήθηκε και τους χάσαμε από τα μίντια, τα περιοδικά, το ίντερνετ, προφανώς επειδή αποφάσισε να ζήσει μια πιο φυσιολογική ζωή. Έτσι, λοιπόν, με χαρά τους υποδεχόμαστε εκ νέου και καμία διάθεση δεν έχουμε να τους ειρωνευτούμε. Τώρα, μάλιστα!

Η Μαρία Τσουρή και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος βρέθηκαν πριν λίγες ημέρες στο πρόγραμμα της Νατάσας Θεοδωρίδου, στο οποίο ευχαρίστως θα πήγαινε και η Λόλα αφού είναι και μεσημέρι. Γιατί με το βράδυ οι σχέσεις μας είναι κάκιστες! Εκτός κι αν μιλάμε για μια Δευτέρα, όπως η χθεσινή που είναι και νωρίς το πρόγραμμα. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε χθες εκεί και το tlife.gr, το αγαπημένο tlife.gr ήταν εκείνο που είχε το υλικό. Η Λόλα στην αναζήτηση της είδησης το πέτυχε κι έτσι εδώ είμαστε σαν τον παλαιό καλό καιρό να μιλάμε για το γνωστό ζευγάρι.

Ωραία η παρέα σας, όπως και του Παναγιώτη και της Μαρίας, αλλά όπως προείπα με περιμένουν και δεν θα ήθελα να αργήσω. Η Λόλα σας εύχεται μια όμορφη Τρίτη, να σκεπάζεστε με κουβερτούλες γιατί ένα κρύο το έχει όσο να πεις και να προσέχετε τους γύρω σας. Να βοηθάτε τους γύρω σας και να μην φοβάστε να δώσετε ένα χέρι βοήθειας.

 

Τελευταία Νέα