Αγγελική και… strike!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Αγγελική και… strike!

bet365

Καλημέρα πιο πολύ από κάθε άλλη μέρα! Γιατί είναι Παρασκευή και γιατί επιτέλους έρχεται το Σαββατοκύριακο. Και Σαββατοκύριακο που δεν έχει Super League προμηνύεται ακόμα χειρότερο απ’ όταν έχει πρωτάθλημα.

Φιλενάδα μου τα είδες κι εσύ τα χάλια, έτσι; Έχουμε φτάσει στο σημείο να παραδέχεται ο καθένας δημοσίως ότι παρακολουθεί τον άλλον, αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Είναι τόσες οι κατηγορίες που εκτοξεύονται εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα να μοιάζει κάτι απλό ότι έχουμε εξαπολύσει ντετέκτιβ και ξέρουν κάθε βήμα του καθενός. Να τα πεις φιλενάδα μου στον συνταξιούχο σου που έχει εμπειρία από τέτοιες καταστάσεις. Αφού κι εκείνον τον παρακολουθούσαν… Ο Σέρλοκ Χολμς! Χαχαχαχα! Καλό ήταν…

Δυστυχώς, καλή δεν είναι η κατάσταση και νιώθω καλή μου φιλενάδα σα να είμαστε οι μόνες που έχουμε πάθει σοκ στον πλανήτη. Όχι επειδή δε γνωρίζαμε πράγματα, αλλά από την ωμότητα που μπαίνει στο «παιχνίδι». Και να δεις πως σύντομα οι ξυλοδαρμοί, οι απειλές και φοβάμαι να πω οτιδήποτε χειρότερο θα είναι απλά μια επίδειξη δύναμης του ενός προς τον άλλον. Κι από πίσω ή να πω καλύτερα στη μέση, οι οπαδοί των δύο ομάδων που θα φανατίζονται, να βρίζονται, θα σκοτώνονται και μετά θα θρηνούμε όλοι μαζί. Θα το αφήσουμε προς το παρόν εκεί το θέμα για να περάσουμε στα δικά μας, που τουλάχιστον είναι πολύ πιο αθώα.

Μαζί στο Ηράκλειο!

Είχαμε καιρό να τους δούμε παρέα. Ο ένας μιλούσε για τον άλλον, κυρίως η Αγγελική για τον Σάββα, αλλά να που βρέθηκε ο χρόνος και ο χώρος για να συναντηθούν και να νιώσουν σαν κανονικό ζευγάρι. Και, μάλιστα, για μερικές ώρες χωρίς το παιδί τους, που σίγουρα προσθέτει αγάπη στη σχέση, αλλά αφαιρεί λιγάκι απομόνωση. Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν τις προηγούμενες ημέρες για συναυλίες στη Ρόδο και αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους, μπήκε στο αεροπλάνο με διαφορετικό προορισμό από το σπίτι της.

Η γνωστή τραγουδίστρια πέταξε μέχρι το Ηράκλειο, προκειμένου να συναντήσει τον Σάββα Γκέντζογλου, που λόγω των υποχρεώσεών του στον Εργοτέλη δυσκολεύεται να βρει κενό χρόνο, πέρα από το ένα ρεπό που θα έχει την εβδομάδα. Δεν ξέρουμε αν η επίσκεψη ήταν προγραμματισμένη ή ήταν έκπληξη στον καλό της, πάντως έδειξαν να το ευχαριστιούνται. Η Αγγελική ήταν εκείνη που… διέρρευσε το ταξίδι, αφού ανέβασε φωτογραφία στο instagram με τον καλό της από το απόγευμα που πέρασαν μαζί. Κι αν μπορούμε να καταλάβουμε καλά το back round μάλλον διασκέδασαν στο bowling πριν απολαύσουν διαφορετικά το χρόνο που θα είχαν μαζί.

Κι από το Ηράκλειο, θα ανέβουμε στη Θεσσαλονίκη για ένα άλλο ζευγάρι. Με τόσα αεροπλάνα και πτήσεις σήμερα κοντεύω να πάθω jet lag. Αλλά τουλάχιστον έχω μαζέψει τόσα φιστίκια από τις αεροσυνοδούς που μου αν μου έδινε και βούτυρο θα έφτιαχνα φιστικοβούτυρο. Εκεί θα συναντήσουμε τον Θοδωρή Ζαγοράκη με την Ιωάννα Λίλλη και φυσικά μαζί τους τον Χάρη Σιανίδη. Ο γνωστός μάνατζερ ανέβηκε στη συμπρωτεύουσα για δουλειές και όπως γράφει στο instagram δεν έχασε την ευκαιρία να «πάρει» - κατά το αγγλικό take – δείπνο με τους καλούς του φίλους.

Αυτά για σήμερα και καλή Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή σας εύχομαι. Πάει και η Λόλα να βρει τώρα φίλους και αν έχεις τέτοιους φίλους τι να τους κάνεις του εχθρούς. Καλέ, πλάκα κάνω! Καλή παρακολούθηση να έχετε και προσοχή στους φωτογράφους. Δεν ξέρετε ποτέ ποιον τραβάνε!

 

Τελευταία Νέα