Η βόλτα του Κασάμι!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Η βόλτα του Κασάμι!

bet365

Καλησπέρα. Θα μιλάμε σήμερα κοφτά. Οι μέρες που ζούμε είναι επικίνδυνες. Μάλλον έχει ξεκινήσει πόλεμος. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται! Τα πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως.

Η Λόλα είναι εδώ χαρωπή και κουρασμένη και πολύ, πολύ προβληματισμένη. Τι είναι αυτό που συμβαίνει από το πρωί; Καταγγελίες από ‘δω, καταγγελίες από ‘κει, λαθρεμπόριο από τη μία, ηρωίνες από την άλλη και σε περίπτωση που έχετε μπερδευτεί αθλητικό site είναι το gazzetta.gr και για αθλητισμό μιλάμε. Τον ίδιο αθλητισμό που συνεχίζονται οι δολοφονικές επιθέσεις, που αναβάλλονται τα πρωταθλήματα και που μετράνε τα πάντα εκτός από τους ποδοσφαιριστές, τις μπάλες και τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει την ομάδα του. Οι παίκτες έχουν λιώσει στις προπονήσεις, έχουν λιώσει στους καφέδες και η Λόλα έχει λιώσει στην παρακολούθησή τους.

Εντάξει, όχι ακριβώς η Λόλα αλλά οι παπαράτσι που βγάζουν το ψωμί τους σε ένα παγκάκι στη Γλυφάδα. Λογικά, αν στήσουν μια κάμερα έξω από τις trendy καφετέριες το ίδιο αποτέλεσμα θα έχουν και χωρίς να κουραστούν ιδιαίτερα. Τα σημεία που θα περάσουν όλοι γνωστά είναι και οι φωτογράφοι τα γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους. Σήμερα, θα μας απασχολήσει ο Παϊτίμ Κασάμι. Ο άσος του Ολυμπιακού που το προηγούμενο διάστημα ήταν στο επίκεντρο λόγω της αλβανικής του καταγωγής και όσα έχουν επακολουθήσει το ματς Σερβίας-Αλβανίας, έρχεται για πρώτη φορά σε τούτη εδώ τη στήλη.

Ο Ελβετός βρέθηκε πρόσφατα για βόλτα στη Γλυφάδα και σίγουρα δεν σας προκαλεί εντύπωση το προάστιο. Λογικά όσοι έρχονται στην Ελλάδα πρώτα ρωτάνε αν θα μείνουν κοντά στο εν λόγω προάστιο και μετά την αμοιβή τους. Εξάλλου, το ποδοσφαιρικό παρεάκι εκεί στα νότια είναι τεράστιο και αυξάνεται διαρκώς. Τι λέγαμε; Ναι, για το παλικάρι που βγήκε βόλτα και ως πρώτη εντύπωση μια χαρά τον βλέπουμε στυλιστικά. Ωραίο τζιν, ωραία μπλούζα και ωραία αντίθεση με το έντονο χρώμα στα παπούτσια. Έμαθε και η Λόλα τώρα και σχολιάζει. Αλλά για πείτε μου εσείς, δηλαδή; Οι δέκα εκπομπές που συντηρεί η ελληνική τηλεόραση με βασική θεματολογία να σχολιάζουν τι φοράνε οι υπόλοιποι, είναι καλύτεροι; Τουλάχιστον η Λόλα δεν το κάνει κάθε μέρα!

Να τολμήσω να το πω; Θα τολμήσω! Φτάσαμε στο τέλος για σήμερα. Αν κάποια στιγμή μπορέσει η Λόλα να κάτσει σε έναν καναπέ και να νιώσει αυτό την έκπληξη των ποδιών που επιτέλους δεν κρατάνε το υπόλοιπο το σώμα, θα είναι ευτυχισμένη. Μέχρι τότε, υπομονή να έχουμε και κουράγιο.

 

Τελευταία Νέα