Ο Βασίλης στα μπουζούκια!

Λόλα, η Κουτσομπόλα
Ο Βασίλης στα μπουζούκια!

bet365

Αλλάξαμε συνήθειες! Μην ανησυχείτε είναι μόνο για σήμερα και από αύριο πάλι το πρωί-πρωί με την αυγούλα θα σας έρχομαι για να μην σας λείπω και με αναζητάτε.

Μεγάλη αναζήτηση, διάβαζα από το πρωί και για τον Γιώργο Μαρίνο. Ευτυχώς, βρέθηκε ο άνθρωπος και όλα είναι καλά, μπορούν όλοι πάλι να επιστρέψουν στο συννεφάκι όπου όλα είναι καλά. Η Λόλα δεν είναι θυμωμένη, ούτε οργισμένη… Λίγο κρυώνει, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα και αυτό. Θα ανάψει το καλοριφέρ να ζεσταθεί για να μην ξεσπάσει σε σας. Όπως παρακολουθώ τα πράγματα, όλα συνεχίζουν πανέμορφα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και το άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, προφανώς και για κάτι τέτοιο έχει δημιουργηθεί. Δεν θα ασχοληθούμε, όμως, εμείς με κάτι τέτοιο. Όχι μέρες που είναι, όχι τώρα που το ένα μαγαζί κάνει πρεμιέρα μετά το άλλο και δεν προλαβαίνουμε να αποθανατίζουμε στιγμές. Πάμε, λοιπόν, στα μπουζούκια!

New entry!

Θα ξεκινήσουμε για λόγους διαφήμισης από τα φρέσκα πράγματα. Δέσποινα Βανδή και Νίκος Οικονομόπουλος… Ή μήπως Νίκος Οικονομόπουλος και Δέσποινα Βανδή, γιατί η γυναίκα οφείλει να είναι από κάτω και να μαζεύει το πιάτο από το τραπέζι; Δεν θα λύσουμε τώρα τα προβλήματα της ανθρωπότητας, επιφανειακοί άνθρωποι είμαστε και με επιφανειακά θέματα ασχολούμαστε. Η ουσία είναι πως έγινε η πρεμιέρα στο «Fever» και στο πλευρό της γνωστής τραγουδίστριας βρέθηκαν καλοί φίλοι.

Λογικά κάπου θα ήταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε φωτογραφίες. Τις επόμενες μέρες ίσως και να εμπλουτιστεί το άλμπουμ μας. Εκείνοι που σίγουρα βρέθηκαν στο μαγαζί ήταν ο Τραϊανός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα, αφού είναι γνωστή η φιλία που έχει η παρουσιάστρια με την τραγουδίστρια. Το ζευγάρι πάντα ερωτευμένο έκατσε σε ένα από τα κεντρικά τραπέζια του μαγαζιού και απόλαυσε το πρόγραμμα.

Old entry!

Κι αν στο «Fever» έχουμε τα καινούργια, στο «Κέντρο Αθηνών» έχουμε τους θαμώνες. Όχι με την κυριολεκτική έννοια του όρου, αλλά με την έννοια ότι εκεί είναι η σταθερή αξία όλων. Άντε και λίγο το «Teatro» που επίσης έκανε πρεμιέρα με το εκπληκτικό σχήμα των Μαζωνάκη, Παντελίδη και Πάολα που ο Θεός να με βοηθάει να μην βρεθώ εκεί ξημέρωμα. Ας επιστρέψουμε στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης με την Ελένη Φουρέιρα γιατί αυτή την Κυριακή είχαμε μια έκπληξη.

Ο Χάρης Σιανίδης ήταν και πάλι εκεί, αλλά αυτό δεν είναι η έκπληξη αφού πηγαίνει πιο συχνά κι απ’ ό,τι η μπουμπού με τη μπουμπού πηγαίνουν στο ιερό του φαγητού. Η έκπληξη είναι η παρέα του. Όπως μαρτυρά και το φωτορεπορτάζ μας, ο γνωστός pr manager βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο με τον Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς και τον Βασίλη Σπανούλη. Λάθος… Τον παππού του Βασίλη Σπανούλη, γιατί το μάλλινο στενό σακάκι που φοράει ο άσος του Ολυμπιακού και σε τέτοιο χρώμα δεν μπορεί να το έχει φορέσει άνθρωπος της ηλικίας του. Κάτι μου λέει φιλενάδα ότι μιλούσε με τον συνταξιούχο σου πριν βγει έξω.

Ο γκαρντ των ερυθρολεύκων σπάνια εμφανίζεται σε μπουζούκια χωρίς να έχει κατακτήσει κάτι, οπότε η παρουσία του συνιστά είδηση από μόνο της. Πόσω μάλλον τώρα που έχουμε και φωτογραφία και, μάλιστα, με τέτοια ενδυμασία! Είναι και αυτό το κουστούμι μια κατάκτηση από μόνο του. Θα σας αφήσω χωρίς περισσότερα σχόλια… Να προσέχετε τι φοράτε!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα