Ζευγάρια σε τρυφερές στιγμές!

Ζευγάρια σε τρυφερές στιγμές!

bet365

Καλησπέρα… Μιας και άργησα σήμερα λιγάκι, λέω να είμαι σύντομη, λιτή και περιεκτική. Σημαντικό ρόλο στη στάση μου οφείλω να ομολογήσω παίζει και το γεγονός ότι είμαι και λιγάκι πεινασμένη.

Μπορεί να καθυστέρησε η Λόλα, όμως ήταν για καλό σκοπό. Θερίζει για να σπείρει ή μήπως σπέρνει για να θερίσει; Όπως και να ‘χει εσείς θα ευχαριστηθείτε τους καρπούς, αφού σήμερα κυκλοφόρησαν τα αγαπημένα μας περιοδικά και ήταν γεμάτα φωτογραφικά και όχι μόνο θέματα. Γενικά ήταν γεμάτα θέματα και άξιζαν τα λεφτά τους! Όσο τα αξίζουν και η μπουμπού με τη μπουμπού που απλά δεν είναι τυχερές στο θέμα του κουμπιού. Δε θέλω να το παρακάνω σήμερα με τις ιστορίες μου, παρότι έχω πολύ ωραίες να σας πω. Θα ξεκινήσω, όμως, στα θέματά μας που είναι κυρίως βασισμένα στο φωτορεπορτάζ μας.

Πρώτη στάση, όπως κι όλες τις προηγούμενες μέρες η Κρήτη. Εκεί θα συναντήσουμε τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα ή κατά Λόλα τους Σαμαρέιρα! Το ζευγάρι εγκαταστάθηκε σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή Ανισαρά, κοντά στο Ηράκλειο και αφού τους εντόπισαν οι παπαράτσι, έγινε το «έλα να δεις». Τι να δεις; Τον διεθνή ποδοσφαιριστή και τη γνωστή τραγουδίστρια σε ιδιαίτερες στιγμές, πολύ τρυφερές που αποδεικνύουν πόσο ερωτευμένοι είναι. Στην παρέα του ζευγαριού υπήρχαν κυρίως φίλοι της Ελένης, όμως σιγά-σιγά οι διακοπές τους τελειώνουν. Η Φουρέιρα έχει συναυλία απόψε στην Κω και συνεχίζει με Κάρπαθο και Κύπρο, ενώ και ο Σαμαράς πρέπει να πάρει μια απόφαση για τη συνέχεια της καριέρας του.

Εκείνοι που κάνουν αμέριμνα διακοπές και έχουν ακόμα μέρες μπροστά τους, είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και η Βερίνα Χιώτη. Θα είναι και το «new entry» μας και θα τους βαφτίσουμε για τη γνωστή συντομία Βερινίδη! Η Λόλα είχε το αποκλειστικό της παρουσίας τους στη Μύκονο και τον Πάνορμο, αλλά οφείλει να ομολογήσει πως τέτοιες φωτογραφίες δεν είχε. Και, μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το ζευγάρι σε προσωπικές και τρυφερές του στιγμές, με την Βερίνα να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική και τον Δημήτρη να απολαμβάνει την αγκαλιά της και με υπογραφή, στεφάνι και παιδί συζύγου του. Η μικρή τους κόρη, φυσικά, είχε μείνει στην Αθήνα, προκειμένου να περάσουν μαζί λίγες μέρες, κάτι που κάθε ζευγάρι και κάθε γιαγιά χρειάζεται!

Σύντομη, λιτή, περιεκτική… Όλες τις υποσχέσεις μου τις κράτησα. Και πεινασμένη θα προσθέσω, οπότε για την προσεχή ώρα θα είμαι στην κουζίνα μου και μην με ενοχλείτε! Καλό απόγευμα να έχουμε!

 

Τελευταία Νέα