Το καλοκαίρι τους!

Το καλοκαίρι τους!

bet365

Χαμός! Χαμός στον Πειραιά, χαμός στη Ραφήνα, χαμός σε κάθε μικρό και μεγάλο λιμάνι στη χώρα. Συνωστισμός ακόμα και στο κάθε λιμάνι και καημός!!! Αυτό ήταν φιλενάδα μου, πάνε όλοι… Φεύγουν και μας γράφουν!

Η ταξιδιωτική πράκτορας Λόλα ήρθε σήμερα για να σας πει τον πόνο της. Μεταφορές από και προς το λιμάνι, κρατήσεις εισιτηρίων, κρατήσεις ξενοδοχείων και απ’ όλα έχει ο μπαξές! Μόνο που δεν τα κάνει για τον εαυτό της, αλλά δεν βαριέσαι. Μια ψυχή που ‘ναι να βγει ας βγει. Αν έβγαινε και σε καμιά παραλία ακόμα καλύτερα, όμως μην ψάχνουμε πολυτέλειες. Και μην γκρινιάζουμε κιόλας αφού και διακοπές πήγαμε και μπάνια κάναμε και όλα καλά. Εσείς πώς είστε; Λογικά εν πλω… Αν όχι σήμερα, τότε αύριο ή το πολύ μεθαύριο. Να περάσετε καλά και με την ευχή μας. Στείλτε και καμιά φωτογραφία στην Λόλα, αν τύχει και πετύχετε στις παραλίες κάποιον γνωστό να παραθερίζει. Ευκαιρία είναι να έχουμε κι εμείς κι άλλα αποκλειστικά.

Το καλοκαίρι της ζωής τους!

Τα λέγαμε και χθες, αλλά θα πούμε περισσότερα σήμερα αφού αυξήθηκε το φωτογραφικό μας υλικό. Ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα παραμένουν σε διακοπές στην Κρήτη. Τουλάχιστον, όσο να πεις, έχουν μέρη να γυρίσουν. Όχι σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που έγιναν οι γραφικές του χωριού. Το ζευγάρι είχε την τύχη να βρει το χρόνο για να καλύψει όλο το χαμένο διάστημα του χειμώνα. Ο έρωτας τους βρήκε σε απόσταση και δεν μπόρεσαν να τον χαρούν όπως θα ήθελαν τους προηγούμενους μήνες, αλλά τουλάχιστον ο Έλληνας επιθετικός βρήκε το χρόνο το καλοκαίρι για να καλύψει το κενό.

Στην Κρήτη έχουν συχνά στην παρέα τους φίλους της Ελένης, αλλά και του Γιώργου από το νησί, αφού λόγω υποχρεώσεων των υπολοίπων δεν μπορούν να έχουν ποδοσφαιρική παρέα. Το μέλλον του Σαμαρά παραμένει αβέβαιο και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδα, γεγονός που σίγουρα είναι ψυχοφθόρο. Απ’ την άλλη, βέβαια, καλύτερη να σε βρίσκει κάτι ψυχοφθόρο δίπλα στη θάλασσα, παρά στην πόλη! Οπότε, μια παρηγοριά την έχει το παλικάρι. Όπως, φυσικά, και η Φουρέιρα που μετά από Σκωτία και Βραζιλία, μπορεί επιτέλους να χαρεί τη σχέση της στην Ελλάδα.

Σε έναν παράλληλο κόσμο…

Πάμε τώρα σε ένα θέμα για τους μυημένους στη στήλη. Μόνο όσοι κάνατε υπομονή να διαβάσετε όλα τα προηγούμενα θα αποζημιωθείτε. Ότι πηδήξατε κείμενο και ήρθατε κατευθείαν εδώ, γρήγορα να επιστρέψετε στην αρχή. Χειρότερο και από το «πήγαινε απευθείας στη φυλακή», που σου έβγαζε η κάρτα στη «Μονόπολη» τη στιγμή που περίμενες να πάρεις λεφτά! Πλάκα-πλάκα από τότε περιμέναμε να μας έρθει ένας φάκελος με ευχάριστα νέα και από τότε μόνο να πληρώνουμε μαθαίναμε. Ορίστε, εκπαιδευτικό παιχνίδι. Απορώ πώς δεν έχουν βγάλει και κάποιο επιτραπέζιο με το μνημόνιο… Να τραβάς κάρτα και να σου λέει «πλήρωσε το χαράτσι» και «προσοχή, μειώθηκε ο μισθός σου»! Ή «συγχαρητήρια, η εφορία δέχτηκε τον διακανονισμό για τα χρέη».

Τέλος πάντων, ξέφυγα από τη συζήτηση, αλλά έτσι κι αλλιώς θα μιλήσουμε σήμερα για ένα φανταστικό νησί, που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα. Εκεί όπου πηγαίνουν διάσημοι ποδοσφαιριστές κι έχουν διάσημα μοντέλα μαζί τους. Άλλοι, που έχουν και γνωστή σχέση, προτιμούν να τα αφήνουν τα κορίτσια στο σπίτι και να κάνουν βόλτες μόνοι τους. Άλλοι μπορεί να την πατήσουν και μετά να τρέχουν και να μην φτάνουν. Μέχρι και 15.000 ημερησίως σου λέει μπορεί να ξοδεύουν κι άντε να βγουν τα χαμένα, αν τυχόν φύγουν άρον-άρον. Ας πρόσεχαν και οι δύο πλευρές. Γιατί σε αυτό τον φανταστικό κόσμο, το play από το delete απέχουν μερικά ευρώ. Γύρω στα 1.000 ας πούμε! Αλλά αν είσαι πολύ μεθυσμένος για να το καταλάβεις ή πολύ τσιγκούνης για να τα δώσεις, μετά μπορεί και να έχεις πρόβλημα. Σε αυτό το φανταστικό νησί που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, υπάρχουν άγραφοι νόμοι!

Άντε φτάνει τώρα η επιμόρφωση. Να μου πείτε να ζητήσω τα πνευματικά δικαιώματα, όταν κυκλοφορήσει αυτό το παιχνίδι. Γιατί να δείτε πως θα κυκλοφορήσει. Ραντεβού αύριο… Και ραντεβού στο πλοίο στις 32 του άλλου του μηνός.

 

Τελευταία Νέα