Και ο Διαμαντίδης στην Μύκονο!

Και ο Διαμαντίδης στην Μύκονο!

bet365

Καλημέρα σας… Καλή εβδομάδα σας και καλές διακοπές. Ελάτε τώρα, μην προσποιείστε. Όλοι το ξέρουμε ότι θα φύγετε σε λίγες μέρες κι εσείς από την Αθήνα και θα με αφήσετε μόνη.

Ας είναι, δεν πειράζει. Δεν είναι, δα, ότι κι εμείς θα πήξουμε στη δουλειά, αλλά αν δεν γκρινιάξουμε και λίγο πώς θα περάσει η μέρα; Καλώς ήρθατε, λοιπόν, στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Αυτό ήταν πάει, τελείωσε το καλοκαίρι! Χαχα, το έχω βάλει σκοπό να σας ρίξω σε μελαγχολία. Είδατε με πόση διάθεση και μπρίο εμφανίζεται η Λόλα πρωί-πρωί της Δευτέρας για να μην σας λείψει τίποτα. Είναι σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που αναμφίβολα είναι οι καλύτερες του καλοκαιριού. Έστω κι αν για τη μία τη μπουμπού το τελευταίο που θα την έλεγες θα ήταν γουρλού! Δε θα πω περισσότερα για να μην κινδυνέψει η σωματική μου ακεραιότητα και θα περάσουμε στο αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.

3D στον Πάνορμο!

Πριν το «Star» που δεν κοιμάται ποτέ. Πριν καν το «mykonoslivetv» για το οποίο θα πούμε περισσότερα προσεχώς, πριν καν το μάθουν οι φίλοι και οι γνωστοί, η Λόλα έχει το ρεπορτάζ. Άγρυπνοι οι ρεπόρτερ της στη Μύκονο… Κυριολεκτικά άγρυπνοι, αφού δεν είπαν να κοιμηθούν και καμιά φορά πριν το ξημέρωμα. Για ρεπορτάζ τους έστειλα, δοκιμαστές αλκοόλ μου επέστρεψαν. Ανάθεμα κι αν άφησαν σφηνάκι που να μην το κατέβασαν! Τέλος πάντων, μην σας πω παραπάνω για το υπαλληλικό προσωπικό μου γιατί θα αποκαλύψω πράγματα και δεν πρέπει. Αρκεί που τα παιδιά έκαναν τη δουλειά.

Και τι δουλειά… Όπως θα δείτε από το φωτορεπορτάζ μας, που για να φανεί είχε πολύ ζουμ και πολύ περικοπή, ο Δημήτρης Διαμαντίδης απολαμβάνει τις διακοπές του στη Μύκονο. Η περικοπή να σας πω περιλάμβανε ένα μοχίτο, μια πετσέτα, έναν ιδιαίτερα τριχωτό άντρα και στο βάθος πάντα φαινόταν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Ο Διαμαντίδης βρέθηκε στο νησί με τη Βερίνα Χιώτη και με φιλική τους παρέα και το προηγούμενο Σάββατο, αν δεν λανθάνω, απόλαυσαν το μπάνιο τους στον Πάνορμο.

Όπως θα καταλάβετε, ο Διαμαντίδης έκανε το χατίρι σε όποιον του ζήτησε να φωτογραφηθεί μαζί του, αλλά δεν έκανε το χατίρι στη Λόλα να βάλει ένα μαγιώ της προκοπής. Για το, δε, μπλουζάκι θα μείνει ασχολίαστο… Από τη συλλογή του Βασίλη Σπανούλη ψωνίζει και ο Διαμαντίδης, αλλά με διαφορετικό χορηγό.

Ερωτευμένοι στο Ηράκλειο!

Αφήνουμε τη Μύκονο και παίρνουμε το καράβι για νοτιότερα. Πολύ ωραία κρουαζιέρα σας πάω σήμερα. Θα σας πάω μετά και μέχρι την κουζίνα για να ξεσπάσουμε τη στεναχώρια μας. Ο Γιώργος Σαμαράς και η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνουν τον ήλιο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο. Ο Έλληνας φορ που παραμένει χωρίς ομάδα έχει την ευκαιρία για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια να μείνει λίγο παραπάνω στη γενέτειρά του, αφού δεν χρειάζεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία κάποιου συλλόγου.

Έτσι, πήρε την καλή του, που τόσο υπομονετικά και σαν μια άλλη Πηνελόπη τον περίμενε να γυρίσει από την Βραζιλία, και πήγαν στην Κρήτη. Η Φουρέιρα είναι ενθουσιασμένη από τις ομορφιές που της έχει δείξει ο Σαμαράς, ενώ χθες ανέβασαν και μια πολύ ρομαντική φωτογραφία με τα τατουάζ που έχει κάνει ο ένας για τον άλλο. Μεταξύ μας, ευτυχώς που υπάρχουν και τα δακτυλίδια και ξεχωρίζουν τα δάκτυλα της Φουρέιρα από του Σαμαρά. Πολύ ωραία δάκτυλα το παλικάρι, λεπτά και προσεγμένα!

Έτσι κάπως θα σας αφήσω για σήμερα. Με τα δάκτυλα του Σαμαρά! Κοιτάξτε κι εσείς τα δικά σας και είμαι σίγουρη ότι τα χρησιμοποιείτε για να μετρήσετε πόσες μέρες σας έμειναν για τις διακοπές σας. Ελάτε, δεν είναι πολλές!

 

Τελευταία Νέα