Το γνωστό παρεάκι στην Μύκονο!

Το γνωστό παρεάκι στην Μύκονο!

bet365

Έχει συννεφιάσει πραγματικά ή είναι συννεφιασμένη η καρδιά μου; Μα, πόσο όμορφα ξεκινάει σήμερα τη στήλη της η Λόλα! Μου έρχεται να τρέξω έξω και να δροσιστώ έτσι που βλέπω τα σύννεφα. Και για μια βουτιά θέλω να τρέξω, αλλά ας όψεται η κατάσταση.

Θα ξεκινήσουμε με τα καλά νέα. Αν δεν λανθάνω, διότι έχουν μαζευτεί και αρκετά, από χθες δεν με έχει τσιμπήσει άλλο κουνούπι. Κατά τα άλλα, η κουνουποβλογιά συνεχίζεται και να πεις ότι την πέρασα και δε θα την πάθω ξανά, να δώσεις τόπο στην οργή. Αλλά πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μου θα ‘ναι τα κουνούπια. Η φιλενάδα μου είναι εξαφανισμένη, λογικά κάνει το καλοκαίρι της ζωής της, σαν τη μπουμπού και τη μπουμπού που χθες χρειάστηκαν ιουιουιού για να λυθεί το μυστήριο. Σου λέει μαζεύτηκε η αστυνομία, το εγκληματολογικό, οι καλύτεροι ντετέκτιβ και βγήκαν την άκρη. Παγκόσμια συνωμοσία εναντίον της μπουμπούς και της μπουμπούς την ώρα που αμέριμνες έκαναν ένα ντους. Έχω κι άλλα να σας πω, αλλά όχι ακόμα.

Το… εξοχικό νησί!

Υπάρχουν νησιά που επισκέπτεσαι και θες να πας πάλι, νησιά που ζεις την εμπειρία και λες μου αρκεί και άλλα που τα κάνεις εξοχικά σου. Έτσι, λοιπόν, έχουν κάνει τη Μύκονο ο Άγγελος Μπασινάς και ο Αντώνης Νικοπολίδης. Οι δύο βετεράνοι επισκέπτονται κάθε χρόνο το νησί των ανέμων και του δίνουν και καταλαβαίνει. Μόνο ο Σωτήρης Κυργιάκος τους κερδίζει που, ναι, είναι παρόντας και σε αυτό το φωτογραφικό ρεπορτάζ. Σε λίγο θα βγαίνει και στα καρτ-ποστάλ μαζί με τον Πελεκάνο.

Ο Μπασινάς πήγε στο νησί παρέα με τη Βίλλη και τον Γιώργο Θεοφάνους, όπως και η Βάσω Στασινού. Φυσικά και είχαν μαζί τους όλα τα παιδιά τους, ενώ ο guest star της ημέρας ήταν ο Αντώνης Νικοπολίδης. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την παρέα κι έκανε απλώς ένα ημερήσιο πέρασμα, έτσι για ένα καφεδάκι! Κρίμα που δεν συνάντησε και την μπουμπού με τη μπουμπού, που είναι του καφέ του σκετού.

Στη συνέχεια του φωτορεπορτάζ μας βλέπουμε τον Μιχάλη Σηφάκη που πρόσθεσε στη συλλογή του και τη Louis Vuitton σάκα και ετοιμάζεται να επιστρέψει με στυλ στο σχολείο, όπως και τον Γιάννη Μπουρούση που συναντήθηκε με τον Αντώνη Ρέμο. Επίσης, ενημερώθηκα πως ο Πρίγκιπας Κάρολος θα βρεθεί στη συναυλία της Άννας Βίσση και της Κοντσίτα παριζάκι. Θα μάζευε λεφτά φαίνεται κι αυτός για να καταφέρει να αγοράσει εισιτήριο. Αλίμονο στη μπουμπού και τη μπουμπού που φοβάμαι μη βρεθούν στον πάτο του βυθού!

Λοιπόν, καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και χάρηκα πολύ που τα είπαμε. Είμαστε μια μέρα πιο κοντά στην Κυριακή, μην το ξεχνάτε αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γεια σας και bye-bye!

 

Τελευταία Νέα