Όταν ο Ρούνεϊ «πυροβόλησε» για πρώτη φορά (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Όταν ο Ρούνεϊ «πυροβόλησε» για πρώτη φορά (vid)

bet365

Σε αυτές τις πολύ περίεργες μέρες της καριέρας του, ο Γουέιν Ρούνεϊ, μπορεί για σήμερα (19/10) να γυρίσει το χρόνο πίσω 14 χρόνια και να θυμηθεί το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ένας εκ των κορυφαίων σε συμμετοχές με τη φανέλα με το εθνόσημο, ο άνθρωπος που φοράει το περιβραχιόνιο στο μπράτσο όταν αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεινός στράικερ, ξεκίνησε να γράφει την ιστορία της σχέσης του με το σκοράρισμα, τέτοια ημέρα, το 2002.

Με τα χρώματα της Έβερτον, τότε, της πρώτης του ομάδας, την οποία πάντοτε θα έχει στην καρδιά του ανεξάρτητα από την τροπή που πήραν τα πράγματα, ο Γουέιν Ρούνεϊ πέτυχε το παρθενικό του γκολ στο κορυφαίο πρωτάθλημα, στο 90ο λεπτό ενός αγώνα με την Άρσεναλ!

Με το σκορ στο 1-1 και τον 16χρονο φορ να έχει περάσει στο ματς στη θέση του Ραντζίνσκι στο 80', ο Άγγλος φορ «πυροβόλησε» πριν το φινάλε, βάζοντας τέλος στο αήττητο των 30 αγώνων των Λονδρέζων, αλλά και υποχρεώνοντάς τους στην πρώτη εκτός έδρας ήττα έπειτα από 24 ματς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα