Μήτρογλου, η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας

Μήτρογλου, η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας

Δήμος Μπουλούκος
Μήτρογλου, η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας

bet365

Ο Δήμος Μπουλούκος γράφει για τον διεθνή επιθετικό που πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο, το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό.

Που να φανταζόταν ο Μήτρογλου, μικρό παιδί στη Γερμανία, ότι θα ερχόταν ο καιρός που όλη η Ευρώπη θα συζητούσε το όνομα του! Ναι, χωρίς ίχνος υπερβολής , τις τελευταίες ημέρες η ποδοσφαιρική Ευρώπη έμαθε, ασχολήθηκε, παρακολούθησε την εξέλιξη της μεταγραφής του Μήτρογκολ στη Φούλαμ.

Και δεν αναφέρομαι μόνο στον βρετανικό Τύπο που τον τίμησε δεόντως, αλλά οι κορυφαίες ιστοσελίδες της Ευρώπης, ασχολήθηκαν δεόντως με τον πρώην άσο του Ολυμπιακού και τα κατορθώματα του.

Η πρόταση – μαμούθ ακόμα και για τα δεδομένα της Φούλαμ ανάγκασε πολλούς να ψάξουν τη ζωή του και την καριέρα του, ώστε να βρουν τι έκανε κα κέντρισε το ενδιαφέρον της λονδρέζικης ομάδας που έβγαλε από τα ταμεία της σχεδόν 26 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της, «αδειάζοντας» μάλιστα τον… πολύ Μπερμπάτοφ, που πήγε στη Μονακό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το Skysports έχει ψηφοφορία για την πιο σημαντική μεταγραφή της τελευταίας ημέρας στην Αγγλία και ο Μήτρογλου προηγείται έναντι του Ζούμα (Τσέλσι), του Ινς (Κρίσταλ Πάλας), του Κάλστρομ (Αρσεναλ) και του Ζάχα (Κάρντιφ).

Ετσι ο κάποτε… κάγκουρας Κώστας Μήτρογλου, είναι αυτή τη στιγμή η βιτρίνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο άνθρωπος που ανάγκασε πολλούς να ξανασχοληθούν με τη μπάλα που παίζεται στη χώρα μας. Αυτό και μόνο αρκεί για να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, καθώς όσο κράτησε αυτή η ιστορία, μας έβγαλε λίγο από τη μιζέρια της Σούπερ Λίγκας, ανέβασε λίγο το επίπεδο, μας έκανε να νιώσουμε καλύτερα για το ποδόσφαιρο μας.

Αλλωστε ο Μήτρογλου είναι προϊόν του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αλματώδης βελτίωση του οφείλεται καθαρά σε όσα έμαθε εδώ. Από εκεί και πέρα στο χέρι του είναι να αποδείξει ότι όλα αυτά δεν έγιναν για το τίποτα και άξιζε κάθε ευρώ από τα εκατομμύρια που δαπάνησε η Φούλαμ. Εμείς τουλάχιστον θα του στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια…

follow me on twitter: @dimosbouloukos

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα