'Οταν ξεσαλώνει ο Τζέραρντ (pics)

'Οταν ξεσαλώνει ο Τζέραρντ (pics)

Γιώργος Βροντάκης
'Οταν ξεσαλώνει ο Τζέραρντ (pics)

bet365

Ο Τζέραρντ... τρελάθηκε δίνοντας τη νίκη στη Λίβερπουλ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Φούλαμ και το gazzetta.gr παρουσιάζει τους πιο ξέφρενους πανηγυρισμούς του.

Ο Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται στη Λίβερπουλ μια... ζωή και συγκεκριμένα εντάχθηκε στις Ακαδημίες της το 1987, σε ηλικία μόλις 7 ετών! Ο μεγάλος αρχηγός των «κόκκινων» αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα της δέκα χρόνια αργότερα και ακόμα και σήμερα είναι η... σημαία της Λίβερπουλ.

O Steve – G έχει φορέσει τη φανέλα της Λίβερπουλ 657 φορές, αλλά κόντρα στην Φούλαμ πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που την έβγαλε για να πανηγυρίσει. Ο captain της ομάδας του Μερσεϊσάιντ έχει πετύχει 167 γκολ με τον σύλλογο της καρδιάς του, αλλά το τελευταίο είναι αυτό που τον... τρέλανε!

Η Λίβερπουλ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο Λονδίνο, όμως, κατάφερε έστω και στο φινάλε να το γυρίσει και να μπει ξανά σε τροχιά πρωταθλήματος. Ένα πρωτάθλημα που δεν έχει κατακτήσει ποτέ και είναι το όνειρο του. Το πέναλτι – γκολ έφερε την Λίβερπουλ στο -4 από την κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και έβγαλε τον Τζέραρντ από τα ρούχα του...

Αν μη τι άλλο, έδειξε ότι θα παλέψει με όλους του τις δυνάμεις για να πάρει την κούπα στο Άνφιλντ, αφού δεν έχει πανηγυρίσει ανάλογα ούτε στο καλύτερο γκολ της καριέρας του (όπως το έχει χαρακτηρίσει) κόντρα στον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ και στους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης δεν του βγήκε τόσο έντονα.

Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει με φωτογραφίες τους 8 (όπως και ο αριθμός στη φανέλα του) πιο ξέφρενους πανηγυρισμούς του Στίβεν Τζέραρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα