Οι περίεργοι πανηγυρισμοί στην Πρέμιερ Λιγκ (vids)

Γιώργος Βροντάκης
Οι περίεργοι πανηγυρισμοί στην Πρέμιερ Λιγκ (vids)

bet365

O Τομ Χάντλστοουν πανηγύρισε με κούρεμα ένα γκολ που πέτυχε και το gazzetta.gr παρουσιάζει τους πιο περίεργους πανηγυρισμούς στην Premier League.

Περίεργους πανηγυρισμούς έχουμε δει πάρα πολλούς και θα δούμε ακόμα περισσότερους στο μέλλον. Αλλά αυτός που έκανε ο Τομ Χάντλστοουν της Χαλ δεν είχε προηγούμενο. Με αφορμή τον πανηγυρισμό – κούρεμα το gazzetta.gr σας παρουσιάζει άλλους πέντε από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο πανηγυρισμός – κούρεμα του Χάντλστοουν
Ο Άγγλος μέσος το 2011 ξεκίνησε να αφήνει μαλλί, στο πλαίσιο μίας εκστρατείας κατά του καρκίνου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων και ο Χάντλστοουν είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να κουρευτεί μέχρι να πετύχει γκολ.

Ο άσος της Χαλ ήταν ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα σουτ στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως, δεν είχε καταφέρει να σκοράρει και τα κατάφερε έπειτα από 54 ματς και ανήμερα των 27ων γενεθλίων του απέναντι στη Φούλαμ.

Ο Χάντλστοουν έκανε το 4-0 στο τελικό 6-0 και το πανηγύρισε με ένα κούρεμα, όπως είχε υποσχεθεί, και ρόλο κουρέα έπαιξε ο φυσιοθεραπευτής της Χαλ, Ρομπ Πράις.

Το... βλέμμα του Καντονά
Ο Ερίκ Καντονά είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ με λόμπα απέναντι στη Σάντερλαντ τη σεζόν 1996-97 και το πανηγύρισε με έναν απίστευτο τρόπο. Ο Γάλλος αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σταμάτησε και κοίταξε με περίεργο βλέμμα τους θεατές, δείχνοντας τους πως αυτός είναι το νούμερο 1.

Ο... κοκάκιας Φάουλερ
Ο Ρόμπι Φάουλερ δεν θα ξεχαστεί ποτέ από τους φίλους της Λίβερπουλ, όχι μόνο για την σπουδαία καριέρα που έκανε με τα κόκκινα, αλλά και για τον πανηγυρισμό του απέναντι στην μισητή Έβερτον. Ο Άγγλος επιθετικός άκουγε από τους φίλους της Έβερτον ότι κάνει χρήση κοκαΐνης και τη σεζόν 1998-99 έπειτα από το γκολ του με πέναλντι στο ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον έτρεξε στη γραμμή του άουτ και τη... σνίφαρε! Ο Φάουλερ παραδέχτηκε ότι πανηγύρισε για όσα ακουγόταν για το πρόσωπο του και τιμωρήθηκε από τη Λίβερπουλ με 60.000 αγγλικές λίρες, ενώ από την αγγλική ομοσπονδία τέσσερις αγωνιστικές.

Οι βουτιές των Σουάρες και Κλίνσμαν
Ο Λουίς Σουάρες ήταν μια... περίπτωση Ρόμπι Φάουλερ, αφού τον χαρακτήριζαν ως βουτηχτή. Ο Ουρουγουανός φορ σκόραρε στο περσινό ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ με την Έβερτον και πήγε και πανηγύρισε κάνοντας βουτιά μπροστά στον Ντέιβιντ Μόγιες, επειδή τον κατηγορούσαν πως έκανε βουτιές. Με τον ίδιο τρόπο είχε πανηγυρίσει και ο Γιούργκεν Κλίνσμαν με την φανέλα της Τότεναμ στο ντεμπούτο του απέναντι στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

Αντιγράφοντας... τον προπονητή
Η Χαλ τη σεζόν 2009-10 πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι χάρη σε γκολ του Τζίμι Μπούλαρντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Πώς το πανηγύρισε; Μιμήθηκε τον προπονητή της ομάδας, Φιλ Μπράουν ο οποίος στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, στο ημίχρονο και ενώ το σκορ ήταν ήδη 4-0 υπέρ της Σίτι, κράτησε τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο και τους τα έψελνε. Ο Μπούλαρντ αφού σκόραρε έβαλε τους συμπαίκτες του να κάτσουν στον αγωνιστικό χώρο και τους ύψωνε το χέρι όπως είχε κάνει ο προπονητής τους.

Οι κλωτσιές του Κετσπάγια στις πινακίδες
Ο Τιμούρ Κετσπάγια είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση της Νιούκαστλ με την Μπόλτον το 1998 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ και ήταν αρκετά εκνευρισμένος με αυτό. Ο Γεωργιανός σκόραρε, πέταξε την φανέλα του με... μίσος στην κερκίδα, προσπάθησε να βγάλει και τα παπούτσια του, αλλά δεν τα κατάφερε και αφού έσπρωξε τον συμπαίκτη του Φίλιπ Αλμπερτ, άρχισε να κλωτσά με μανία τις διαφημιστικές πινακίδες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα