Εμπίντ: Ο «άρχοντας» του troll (pics & vids)

Εμπίντ: Ο «άρχοντας» του troll (pics & vids)

Νίκος Καρφής
Εμπίντ: Ο «άρχοντας» του troll (pics & vids)

bet365

Ξέρει να... γλεντάει τους αντιπάλους, να μοιράζει τεχνικές ποινές σαν διαιτητής, ενώ μπορεί να... ταπώσει μια πορνοσταρ και να φλερτάρει με την Ρίανα. Το gazzetta. gr μάζεψε όλες τις απολαυστικές στιγμές του «βασιλιά» του troll, Τζοέλ Εμπίντ και σας τις παρουσιάζει!

H αλήθεια είναι πως ο Τζοέλ Εμπίντ είναι ένας υπέροχος τύπος. Πέρα από αυτά που κάνει μέσα στο παρκέ, εκεί όπου συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους σέντερ του ΝΒΑ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν όσα επιλέγει να πράξει έξω από αυτό.

Ευχάριστος άνθρωπος με αυξημένη της αίσθηση του χιούμορ. Εύκολα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο «βασιλιάς» του τρολαρίσματος, αφού όλα αυτά που έχει γράψει στο twitter ή έχει ξεστομίσει του δίνουν δικαιωματικά τον τίτλο. Όλοι θα ήθελαν να τον είχαν φίλο τους, αλλά σίγουρα κανείς δεν θα ένιωθε ασφαλής αν βρισκόταν στο αντίθετο στρατόπεδο.

Γιατί ο Καμερουνέζος ξέρει πάντα τον τρόπο να … γλεντήσει όποιον βάλει στο μάτι. Το gazzetta.gr μάζεψε τα καλύτερα του… τρολάκια Τζοέλ Εμπίντ και σας τα παρουσιάζει!

Ο... αγαπημένος του Λόνζο!

Στο 2017 το έχει πάει σε άλλο επίπεδο, Πρώτο του θύμα ήταν ο Λόνζο Μπολ. Ο Εμπίντ είχε τον δικό του τρόπο να τον καλωσορίσει στη λίγκα, βάζοντας στο παιχνίδι και τον πατέρα του Λόνζο.

Την ημέρα που οι Λέικερς επέλεξαν στο Νο.2 του draft τον Μπολ, ο Εμπίντ παρακίνησε τον συμπαίκτη του, Μπεν Σίμονς να καρφώσει με τόσο πολύ δύναμη μπροστά του ώστε να μπει τρέχοντας ο μπαμπάκας του στο παρκέ για να τον σώσει!»

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική φορά που τα έβαλε με τον Λόνζο. Μετά από ένα ματς κόντρα στους Λέικερς και στον Μπολ, στο οποίο ο άνθρωπος για τον οποίο έχει βγει το «trust the process» στη Φιλαδέλφεια κατάφερε να βάλει 46 πόντους, θέλησε να ξανατρολάρει τον Μπολ με μια φωτογραφία όλο νόημα.

Ο Χασάν που δεν μπορεί να τον μαρκάρει

Ένας από τους παίκτες που λατρεύει να... τρελαίνει είναι ο Χασάν Ουάτσαϊντ. Στον ψηλό των Χιτ την... έχει πει μέσα σε ματς, αλλά και στο twitter. Σε ένα Χιτ-Σίξερς ο Ουάιτσαϊντ έκανε φάουλ στον Εμπίντ. Τότε ο... γίγαντας Τζοέλ γύρισε στον πάγκο του Μαϊάμι, ζητώντας να κάνουν αλλαγή τον παίκτη τους, αφού δεν μπορεί να μαρκάρει με τίποτα τον Καμερουνέζο! Βέβαια συνέχισε να τον πειράζει στο twιtter, λέγοντας του πως τον ενδιαφέρουν μόνο τα στατιστικά του και όχι το καλό της ομάδας.

Ο... παλιόφιλος Τζαλίλ και ο δύσμοιρος Ντράμοντ

Την... αγάπη του τη δείχνει και σε παλιούς του συμπαίκτες. Κανείς δεν ξεφεύγει από τον απολαυστικό Τζοέλ. Έτσι μόλις ο Τζαλίλ Όκαφορ πήγε στους Νετς, τον περίμενε στη.... γωνία. «Τέσσερις φορές τον χρόνο θα του "αλλάζω τα φώτα», ήταν η ατάκα-προειδοποίηση του πρωταγωνιστή του άρθρου.

Από τα δίχτυα του δεν ξέφυγε ούτε ο Αντρε Ντράμοντ για τον οποίο δήλωσε πως δεν μπορεί να σουτάρει, θέλοντας να παίξει με το μυαλό του.

Ο άρχοντας της... νύχτας!

Το show συνεχίζεται. Από το αφιέρωμα στον απίστευτο τύπο που ακούει στο όνομα Εμπίντ δεν θα μπορούσε να λείπει η ατάκα του για τα ξενύχτια και τη νυχτερινή ζωή του Λος Άντζελες. Ο θεούλης είχε αποκαλύψει πως η νυχτερινή διασκέδαση στο LA είναι το κλειδί για τις εμφανίσεις του μέσα στο Λος Άντζελες. Aπολάμβανε τα ξενύχτια και αυτό έβγαινε στο παρκέ.

Ο ηγέτης των Σίξερς είχε τα δύο καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του στην πόλη αυτή, αφού συνολικά σημείωσε 78 απέναντι σε Λέικερς και Κλίπερς.

Η «μπηχτή» στους Ουόριορς

Και για να μην λέτε πως δεν τολμάει να τα βάλει, με τους ισχυρούς, με τους δυνατούς, με τους πρωταθλητές, το ρεπερτόριο του έχει και τρολάρισμα στους Ουόριορς. Η εξυπνάδα του, του επιτρέπει να χρησιμοποιήσει μια κακή βραδιά των Σίξερς για να ρίξει το... φαρμάκι στους αντιπάλους του. Έτσι έκανε και μετά την ήττα από τους Ουόριορς, σε ένα ματς που οι Σίξερς βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 24 πόντους. Ο δαιμόνιος Εμπίντ θυμήθηκε τους τελικούς του 2016, τότε που το Γκόλντεν Στέιτ προηγήθηκε με 3-1 στη σειρά κόντρα στους Καβς, αλλά τελικά έχασε τον τίτλο μετά από σπουδαία ανατροπή της παρέας του ΛεΜπρόν και 3 σερί νίκες.

Έτσι ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον Ντρέιμοντ Γκριν και έγραψε: «Τώρα ξέρουμε πως είναι να χάνεις ένα τεράστιο προβάδισμα. Πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος για να τελειώσεις τη δουλειά. Πήραμε το μάθημα μας. Αγαπώ να παίζω ενάντια στον Ντρέιμοντ».

Η... τάπα στην Μία Καλίφα

Είναι τόσο... τιτανοτεράστιος που μπορεί να... χορέψει στον ρυθμό του ακόμα και μια πορνοστάρ. Μία Καλίφα δεν ήξερες! Δεν ρώταγες; Η διάσημη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών αναδημοσίευσε μια φωτογραφία με τους Τζόελ Εμπιντ, Μπεν Σίμονς, Νέρλες Νοέλ και του ράπερ από την Φιλαδέλφεια, Μικ Μιλ και έγραψε «ένα δωμάτιο γεμάτο losers».

Ο Τζοέλαρος την έβαλε στη θέση της, απαντώντας μέσω twitter: «μας αποκάλεσε έτσι μία γυναίκα που έχει φάει χιλιόμετρα από π...ς».

Η ίδια έδειξε να πήρε το μάθημα της!

Ο... γυπαετός που δεν φοβάται να ζητήσει ραντεβού από την Ριάνα

Ο Εμπίντ εδώ και 3 χρόνια έχει πάθει την πλάκα του με την Ριάνα και δεν κράτησε τον έρωτα του κρυφό. Επέλεξε να το δημοσιοποιήσει και μέσω twitter, αφού προσκάλεσε σε δείπνο τη σέξι τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος. Εκείνη όμως τον απέρριψε, λέγοντας: «Πες το μου ξανά όταν γίνεις ένας All-Star παίκτης»! Ο ηγέτης των Σίξερς έφτασε κοντά πέρυσι στο να πάει στο All Star Game, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η... χιλόπιτα από τον Ριάνα δεν έδειξε να πτοεί τον Εμπίντ, ο οποίος συνέχισε να προσπαθεί να την πείσει για ένα ραντεβού, αναφέροντας τα δυνατά του στοιχεία.

Έδωσε τεχνική ποινή στον αντίπαλο του

Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά φτάσαμε και στην στιγμή που το... τερμάτισε. Στον αγώνα κόντρα στους Τζαζ ο ταλαντούχος rookie Ντόνοβαν Μίτσελ νόμιζε πως θα σκοράρει δύο εύκολους πόντους, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Τζοέλ. Ο Εμπίντ του κατέβασε τον γενικό και στη συνέχεια της φάσης, απογείωσε την έννοια του troll. Ακούμπησε τον Μίτσελ και σωριάστηκε στο παρκέ, αναγκάζοντας τον διαιτητή να δώσει τεχνική ποινή στον παίκτη των Μορμόνων. Μάλιστα όταν το αντιλήφθηκε, έδωσε και αυτός την τεχνική ποινή, κάνοντας το σήμα με τα χέρια. Ίσως πάλι ήθελε να δώσει «Τ» στον εαυτό για το flopping που έκανε και παραδέχθηκε μετά το ματς.

Η τρέλα του Τζοέλ Εμπίντ και τα αστεία του χρειάζονται στον ΝΒΑ. Δίνουν... αλατοπίπερο στο άθλημα και μας προσφέρουν ξεκαρδιστικές στιγμές. Ευχή όλων είναι να συνεχίσει να έχει φαντασία, τρολάροντας όποιον σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του. Εμπίνταρε είσαι τρελό τυπάκι. Συνέχισε να... γλεντάς κόσμο και κοσμάκη!

 

NBA Τελευταία Νέα