Στο... κόκκινο Σισέ και ΚΠΡ
Η επίστροφη του Σισέ στο «Στέιντιουμ οφ Λάιτ», όπου αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Πρέμιερ Λιγκ πριν την ΚΠΡ μόνο καλή δεν ήταν... Η ΚΠΡ με τον Γάλλο επιθετικό να αντικρίζει την δεύτερή του κόκκινη στην Πρέμιερ Λιγκ - το πιθανότερο είναι να τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές - για κληρό μαρκάρισμα και τον Ονουότσα να κάνει τραγική εμφάνιση γνώρισε την ήττα 3-1 από την Σάντερλαντ και έπεσε και πάλι στην επικίνδυνη ζώνη.
Οι γηπεδούχοι με τον Σωτήρη Κυργιάκο στη βασική ενδεκάδα ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, με τον Κόλμπακ να χάνει δύο σημαντικές ευκαιρίες, με τον Τααράμπ να χάνει τη μοναδική ευκαιρία των Ρέιντζερς, πριν ο Μπέντνερ ανοίξει το σκορ για την Σάντερλαντ στο 41'. Στο 55' ο Σισέ έκανε άσχημο μαρκάρισμα στον Κάμπελ και αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, με τον Σεσενιό, που επέστρεψε μετά την τιμωρία του, να φτάνει κοντά στο 2-0 στο 58'.
Στο 70' ο ΜακΛίν έκανε το 2-0 για να τελειώσει το παιχνίδι, ενώ στο 76' ο Σεσενιό έκανε και το 3-0 από κοντά. Το μοναδικό που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ταϊβό, όμως μέχρι εκεί... Έτσι, η Σάντερλαντ έφτασε τους 40 βαθμούς, με την ΚΠΡ να μένει στους 25 και την 18η θέση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.