Ρέστα Σίτι για Αζάρ

Ρέστα Σίτι για Αζάρ

Ρέστα Σίτι για Αζάρ

bet365

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παρακολούθησε από κοντά τον Εντέν Αζάρ και σύμφωνα με τη «Sun» η ομάδα του προσφέρει 180.000 ευρώ εβδομαδιαίως στον παίκτη και 40 εκατ. στη Λιλ.

Την Κυριακή το βράδυ στα επίσημα του «Μετροπόλ» υπήρχε ένα παρεάκι από την Αγγλία. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μαζί με τον βοηθό του Ντέιβιντ Πλατ και τον διευθυντή της Μάντσεστερ Σίτι, Μπράιαν Μάργουντ παρακολούθησε το Λιλ-Βαλανσιέν. Φυσικά δεν ταξίδεψαν μέχρι εκεί επειδή ήθελαν να θαυμάσουν το επιθετικό ποδόσφαιρο των γηπεδούχων. Ο λόγος της επίσκεψης ήταν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον ενορχηστρωτή της Λιλ, Εντέν Αζάρ.

Ο 21χρονος Βέλγος αποτελεί το μήλον της έριδος για τις ομάδες του Μάντσεστερ (πριν από λίγο καιρό τον είδε από κοντά και ο Αλεξ Φέργκιουσον), μα οι Πολίτες έχουν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα: τα φράγκα. Ο Αζάρ μπορεί να έχει εκφραστεί ήδη ανοικτά υπέρ της Γιουνάιτεντ, αλλά τώρα που μαθεύτηκε το ποσό που του προσφέρουν η Σίτι, μάλλον θα αλλάξει γνώμη.

Σύμφωνα με τη βρετανική «Sun», η Σίτι είναι πρόθυμη να δώσει τα 40 εκατ. ευρώ που αποτελούν τη ρήτρα αποδέσμευσης του και να κάνουν χρυσό τον παίκτη με συμβόλαιο που θα του αποφέρει 180.000 ευρώ εβδομαδιαίως...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα