Βλέπει Ευρώπη η Νιούκαστλ
Ο Αλαν Πάρντιου ζήτησε πέντε νίκες στα 10 εναπομείναντα παιχνίδια. Με αυτά ο τεχνικός της Νιούκαστλ φιλοδοξεί να προφτάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Η αρχή πάντως έγινε κόντρα στη Νόριτς, της οποίας επικράτησε 1-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ». Σε αυτή τη μάχη των... πουλιών οι Καρακάξες φάνηκαν πιο επιθετικές από τα Καναρίνια και βρέθηκαν στο -2 από την Τσέλσι και την 5η θέση, ελπίζοντας ακόμα και για την τετράδα.
Το «τρίποντο», το πρώτο έπειτα από τέσσερα ματς, όπου είχαν συλλεχθεί μόλις δύο βαθμοί, ήρθε από τον Παπίς Σισέ που βρήκε δίχτυα (11') για τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει ακόμα δύο γκολ τουλάχιστον, αλλά ο Ρούντι κράτησε ζωντανή τη Νόριτς, κάτι που έκανε στο φινάλε και ο τερματοφύλακας της Νιούκαστλ, Κρουλ. Με αυτό τον τρόπο οι Καρακάξες παρέμειναν αήττητες εντός έδρας κόντρα στη Νόριτς από καταβολής Πρέμιερλιγκ (3 νίκες, 1 ισοπαλία).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.