Ντε Χέα: «Τώρα το πρωτάθλημα»

Ντε Χέα: «Τώρα το πρωτάθλημα»

Θάνος Σαρρής
Ντε Χέα: «Τώρα το πρωτάθλημα»
Ο Νταβίντ Ντε Χέα έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα, τονίζοντας ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να ξεχάσει τη Μπιλμπάο και να αφοσιωθεί στο Πρωτάθλημα.

Ο αποκλεισμός από τη Μπιλμπάο ήταν ηχηρός και περιθώρια για τη Γιουνάιτεντ δεν υπάρχουν, αφού η μάχη για την Πρέμιερ Λιγκ με τη Σίτι συνεχίζεται. Ο Ισπανός γκολκίπερ υποστήριξε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τώρα να προσπαθήσουμε και να εξασφαλίσουμε το Πρωτάθλημα. Είμαστε πρώτοι. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε καλή κατάσταση, αλλά έχουμε την ομάδα και τους οπαδούς για να κερδίσουμε τον τίτλο. Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Γουλβς μπροστά μας την Κυριακή και σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε τώρα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.