Ετοιμος για Γιουνάιτεντ ο Αζάρ

Ετοιμος για Γιουνάιτεντ ο Αζάρ

Ετοιμος για Γιουνάιτεντ ο Αζάρ

bet365

Ενθουσιασμένος με την προοπτική να αποτελέσει παίκτη των Κόκκινων Διαβόλων εμφανίστηκε ο άσος της Λιλ, Εντέν Αζάρ, τον οποίο παρακολούθησε ο Φέργκιουσον.

Ο 21χρονος Βέλγος έχει πετύχει 11 γκολ σε 27 αναμετρήσεις, πέρυσι ήταν ο πρωταγωνιστής στο νταμπλ των Λιλουά και ήδη έχει ακουστεί για πολλές μεγάλες ομάδες. Ο ίδιος έχει πρόσφατα δηλώσει ότι από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε σύλλογο της Αγγλίας και οι διαπραγματεύσεις με την Τότεναμ είχαν φτάσει σε πολύ προχωρημένο στάδιο, όμως όπως φαίνεται, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ίσως είναι πιο κοντά στο next big thing της Ευρώπης. Σε ερώτηση για το αν τον ενδιαφέρει η προοπτική να γίνει παίκτης των Κόκκινων Διαβόλων, απάντησε: «Φυσικά, είναι ένας σύλλογος που ενθουσιάζει όλους τους ποδοσφαιριστές, όμως τώρα συγκεντώνομαι στην Λιλ», ενώ για το γεγονός ότι ο Αλεξ Φέργκιουσον βρέθηκε στις εξέδρες του «Μετροπόλ» για να τον δει, τόνισε: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση το να σε παρακολουθεί ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο, αν όχι ο καλύτερος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα