«Aνοιχτό» ματς στο Μολινό

Θάνος Σαρρής
«Aνοιχτό» ματς στο Μολινό

bet365

Η υποβιβασμένη Γουλβς υποδέχεται την Έβερτον και απαλλαγμένη από άγχος, θέλει να προσφέρει θέαμα στους οπαδούς της, που τη χειροκρότησαν παρά τον υποβιβασμό.

ΓΟΥΛΒΣ: Απαλλαγμένη από άγχος, κατάφερε να προσφέρει γκολ και... θέαμα στο ματς με τη Σουόνσι, το οποίο έληξε 4-4! Οι Λύκοι έχουν αποχαιρετήσει την κατηγορία και όταν υποβιβάστηκαν μαθηματικά, ο κόσμος του χειροκρότησε. Θέλουν έτσι να τον αποζημιώσουν με καλές εμφανίσεις, ρισκάροντας και παίζοντας επιθετικά. Στα τελευταία εντός έδρας της εννιά ματς στην Πρέμιερ ωστόσο, μετρούν ισάριθμες ήττες. Τελευταία φορά που πήραν βαθμό στο Μολινό ήταν στα μέσα Δεκεμβρίου!

ΕΒΕΡΤΟΝ: Αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Στόουκ στο τελευταίο της παιχνίδι κι αν μία από τις δύο ομάδες άξιζε να κερδίσει, αυτή ήταν η Έβερτον. Ο Μόγες ξεκαθάρισε τους στόχους της ομάδας του, ότι δεν είναι δηλαδή να τερματίσουν πάνω από τη Λίβερπουλ, όπως «παίζει» έντονα τελευταία στα αγγλικά ΜΜΕ, αλλά να μπει στην πρώτη δεκάδα. Το 1-1 με τη Στόουκ έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών συνεχόμενων αγώνων που πετύχαινε τέσσερα τέρματα! Στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς της, έχει ισάριθμες ισοπαλίες.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ
ΓΟΥΛΒΣ: Μπασόνγκ και Τζάρβις είναι αμφίβολοι, ενώ οι Κρέιντοκ, Ο`Χάρα, Χένεσι και Ντέιβις είναι τραυματίες.
ΕΒΕΡΤΟΝ: Γκίμπσον και Φιλ Νέβιλ είναι αμφίβολοι,ο Ρόντγουελ και ο Μπάινες είναι ττραυματίες, ενώ ο Ντρέντε λογικά δεν ξαναπαίζει μέχρι το τέλος της χρονιάς, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ
2010-11 0-3
2009-10 0-0
2008-09 -
2007-08 -
2006-07 -
2005-06 -

ΦΟΡΜΑ
ΓΟΥΛΒΣ 0-2-4

Σουόνσι-Γουλβς 4-4
Γουλβς -Μάντσεστερ Σίτι 0-2
Σάντερλαντ-Γουλβς 0-0
Γουλβς-Άρσεναλ 0-3
Στόουκ-Γουλβς 2-1
Γουλβς-Μπόλτον 2-3

ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3-1 (Ν-Ι-Η)
Στόουκ-Έβερτον 1-1
Έβερτον-Φούλαμ 4-0
Έβερτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-4
Λίβερπουλ-Έβερτον 2-1
Σάντερλαντ-Έβερτον 4-0
Νόριτς-Έβερτον 2-2

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΓΟΥΛΒΣ: Βρίες, Γουάρντ, Μπέρα, Στίαρμαν, Φόλεϊ, Τζάρβις, Έντουαρντς, Χένρι, Κάιτλι, Φλέτσερ, Ίμπανκς Μπλέικ
ΕΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Χίμπερτ, Τζαγκιέλκα, Χέιτινγκα, Ντεστέν, Πίεναρ, Φελαϊνί, Γκίμπσον, Όσμαν, Κέιχιλ, Γέλαβιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα