«Δυσκολεύουμε πολύ τους εαυτούς μας»

«Δυσκολεύουμε πολύ τους εαυτούς μας»

Γιώργος Βροντάκης
«Δυσκολεύουμε πολύ τους εαυτούς μας»
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον από εκεί που φαινόταν πως είχε σίγουρο το πρωτάθλημα είδε τους παίκτες του να δυσκολεύουν τους εαυτούς τους και να τα παίζουν όλα για όλα στην έδρα της Σίτι.

Με την διαφορά των τριών βαθμών από την δεύτερη Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει στο Ετιχάντ για ένα καλό αποτέλεσμα, όπως είπε και ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: «Oπωσδήποτε τίποτα δεν έχει κριθεί. Τα χθεσινά αποτελέσματα κάνουν το παιχνίδι του Ετιχάντ πολύ σημαντικό. Είναι αποφασιστικής σημασίας. Δυσκολεύουμε πολύ τους εαυτούς μας, ως συνήθως, αλλά θα πάμε εκεί με την πεποίθηση ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, πρέπει να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση. Πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος που να μην μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.