«Δώρο» με... ντόρτια! (vid)

«Δώρο» με... ντόρτια! (vid)

bet365

Η Έβερτον έβαλε... φωτιά στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έφυγε με το 4-4 από το «Ολντ Τράφορντ» και έκανε δώρο στην Σίτι, που ξαναμπαίνει στο κόλπο του τίτλου!

Η Γιουνάιτεντ υποδέχθηκε την Έβερτον και έχει βαλθεί να χάσει μόνη της την Πρέμιερ Λιγκ, καθώς βρέθηκε να προηγείται 4-2 στο 69', όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, με τον Πίεναρ να κάνει το τελικό 4-4 στο 85' και το καλύτερο δώρο στη Σίτι, που ξαναμπαίνει στο κόλπο του τίτλου, μία εβδομάδα πριν το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ!

Το πρώτο μέρος ήταν μέτριο, με τους παίκτες του Φέργκιουσον να μη βρίσκουν ρυθμό και να μένουν δίκαια πίσω στο σκορ στο 33', όταν ο Χίμπερτ έβγαλε την σέντρα και ο Γέλαβιτς με πολύ ωραία κεφαλιά νίκησε τον Ντε Χέα για το 0-1! Η αντίδραση των «κόκκινων διαβόλων» ήταν σχεδόν άμεση με τον Ρούνεϊ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 41' με κοντινή κεφαλιά και τον Γουέλμπεκ να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν δυνατά με σκοπό να καθαρίσουν το παιχνίδι και να πάνε με... αέρα στο «Ιτιχάντ» και τους Γουέλμπεκ (πολύ ωραίο γκολ) και Νάνι να δίνουν προβάδισμα δύο τερμάτων για την Γιουνάιτεντ στο 57' και στο 61' αντίστοιχα και όλα έδειχναν να παίρνουν τον δρόμο τους. Τα «ζαχαρωτά», όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους και ο Φελαϊνί, που έκανε εκπληκτικό παιχνίδι, μείωσε σε 3-2 στο 67' με σουτ στην κίνηση και πάλι μετά από σέντρα του Χίμπερτ.

Ο ρυθμός ήταν εκπληκτικός και ο Ρούνεϊ επανέφερε τις ισορροπίες για την Γιουνάιτεντ 2' αργότερα, όταν οι παίκτες του Φέργκιουσον άλλαξαν πολύ ωραία την μπάλα και ο Άγγλος στράικερ τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 4-2 και το 180ό γκολ από την στιγμή που έφτασε στο «Ολντ Τράφορντ». Ξαφνικά οι «κόκκινοι διάβολοι» έριξαν την απόδοσή τους και έδωσαν την ευκαιρία από δικό τους λάθος στον Γέλαβιτς να μειώσει σε 4-3 στο 83', πριν ο Φελαϊνί με εξαιρετική ενέργεια και ασίστ δώσει την ευκαιρία στον Πίεναρ να κάνει το 4-4 στο 85'! Στα τελευταία λεπτά οι «κόκκινοι διάβολοι» πίεσαν για το γκολ της νίκης, με τον Χάουαρντ να βγάζει εκπληκτικά στις καθυστερήσεις την προσπάθεια του Φέρντιναντ για να δει η Γιουνάιτεντ την διαφορά της από την Σίτι (παίζει με Γουλβς) να είναι στους 6 βαθμούς πριν το ντέρμπι κορυφής της επόμενης Δευτέρας (30/04)...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα