«Ποιος δεν θέλει τον Ντρογμπά;»

«Ποιος δεν θέλει τον Ντρογμπά;»

Θάνος Σαρρής
«Ποιος δεν θέλει τον Ντρογμπά;»

bet365

Ο Χάρι Ρέντναπ παραδέχθηκε ότι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δεν είναι αδιάφορος για την Τότεναμ, αλλά εξέφρασε την άποψή του ότι τελικά θα δελεαστεί από τα κινεζικά εκατομμύρια.

Το συμβόλαιο του 34χρονου πλέον Ιβοριανού λήγει το καλοκαίρι, αλλά τα γκολ του με Μπαρτσελόνα και Τσέλσι δείχνουν ότι... η μπογιά του περνάει ακόμα! Η φυγή του από την Τσέλσι είναι πιθανή και ο Ρέντναπ τόνισε ότι θα τον ενδιέφερε η περίπτωσή του, αλλά δήλωσε απαισιόδοξος λόγω των οικονομικών του απαιτήσεων.

«Είναι ελεύθερος, αλλά μόλις διάβαζα στην εφημερίδα ότι θα πάει στην Κίνα. Φαίνεται ότι θα χρήματα που του προσφέρονται από την Κίνα είναι απίστευτα. Οι παίκτες μπορούν να πάνε εκεί και να βγάλουν μια περιουσία. Θα μπορούσε να είναι εξαιρετικός για την Τσέλσι αν μείνει, ή για κάποια άλλη ομάδα», τόνισε για να προσθέσει όσον αφορά το αν θα ενδιέφερε τον ίδιο:

«Ο καθένας θα ενδιαφερόταν για την απόκτησή του, αλλά πρέπει να έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις τις απολαβές του. Αυτό θα αποτελέσει το σημείο-κλειδί. Αν τον πάρεις ως ελεύθερο, θα πρέπει να του δώσεις μια περιουσία. Αλλά είναι πολύ δυνατός όταν παίζει. Σχεδόν δεν παίζεται στη μέρα του. Ήταν εκπληκτικό το γκολ που έβαλε σε εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα