Δέκα χρόνια «Διάβολος» ο Ρίο

Δέκα χρόνια «Διάβολος» ο Ρίο

Θάνος Σαρρής
Δέκα χρόνια «Διάβολος» ο Ρίο

bet365

Ο Ρίο Φέρντιναντ κλείνει τον Ιούλιο δέκα χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να κάνει έξι τα πρωταθλήματά του με τη Γιουνάιτεντ για να το γιορτάσει!

Ο 33χρονος αμυντικός πραγματοποιούσε την μεταγραφή-ρεκόρ για την εποχή των 29.1 εκατομμυρίων λιρών από την Λιντς στην Γιουνάιτεντ πριν από περίπου δέκα χρόνια και πλέον, όντας τόσο καιρό στο σύλλογο, έχει συνδεθεί άρρηκτα μαζί του!

«Η σύνδεσή μου με το σύλλογο θα υπάρχει για πάντα. Η μεταγραφή δεν ήταν ποτέ στο μυαλό μου. Εκείνη η πρώτη συνέντευξη Τύπου, όταν πέρασα τις πύλες του συλλόγου, είδα τον προπονητή και όλες τις εικόνες από τους παλιούς παίκτες, το κατανόησα αμέσως. Ήθελα να γίνω μέρος της ιστορίας του συλλόγου και για να το κάνω, ήξερα ότι έπρεπε να μείνω για αρκετό καιρό. Τα κατάφερα και ευελπιστώ ότι θα έχω μερικά κεφάλαια ακόμα. Αλλά όταν τελικά κρεμάσω τα παπούτσια μου, θα πάρω μαζί μου εξαιρετικές αναμνήσεις.

Ο προπονητής έλεγε τις προάλλες ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν παίξει για χρόνια σε ένα σύλλογο. Δεν συμβαίνει. Το να το κάνεις για ένα σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που παλεύει για το πρωτάθλημα και άλλους τίτλους κάθε χρόνο, είναι πολύ καλό», είπε για να προσθέσει: «Δεν σκέφτομαι την παραίτηση. Προσπαθώ να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ. Έχω ακόμα έναν χρόνο και θέλω να το κάνω για... άλλα δέκα»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα