O πολύτιμος Πολ Σκόουλς
Το καλοκαίρι του 2011, ο Σκόουλς αποφάσισε ότι είχε φτάσει το πλήρωμα του χρόνου για να σταματήσει τη λαμπρή καριέρα του και σταδιακά να μπει στον κόσμο της προπονητικής. Ωστόσο, δεν άντεξε πολύ καιρό μακριά από τον αγωνιστικό χώρο. Τον Ιανουάριο επέστρεψε και μέχρι στιγμής έχει δώσει το παρών σε 12 παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας αήττητος σε όλα! Παράλληλα, η παρουσία του έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Μάικλ Κάρικ.
«Όλοι ξέρουν πόσο καλός είναι και τι αντίκτυπο έχει στην ομάδα, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και στην προπόνηση. Οι εμφανίσεις του, το ότι μπήκε κατευθείαν μέσα στην ομάδα και έπαιξε με αυτόν τον τρόπο ήταν εκπληκτικό, έχει ακόμα αρκετά παιχνίδια να δώσει», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος της Γιουνάιτεντ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.