«Καλύτερος "σκόρερ" ο Μπαλοτέλι» (pics)

«Καλύτερος "σκόρερ" ο Μπαλοτέλι» (pics)

Θοδωρής Βασίλης
«Καλύτερος "σκόρερ" ο Μπαλοτέλι» (pics)

bet365

Μπορεί ο Μπαλοτέλι να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα με την συμπεριφορά του στην Σίτι, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν και άτομα που τον αποθεώνουν, όπως το call girl, Τζένι Τόμπσον!

Η 23χρονη ιερόδουλη αποκάλυψε τις μεγάλες επιδόσεις του Ιταλού στράικερ στο κρεβάτι και είχε προκαλέσει όταν είπε ότι από το κρεβάτι της πέρασαν τόσο ο Γουέιν Ρούνεϊ, όσο και ο Μάριο Μπαλοτέλι. Τώρα η Τζένι Τόμπσον ρίχνει νέολάδι στην φωτιά λέγοντας ότι ο Μπαλοτέλι είναι κλάσεις ανώτερος στο κρεβάτι. «Μπορεί ο Γουέιν να είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής, αλλά όταν μιλάμε για την σεξουαλική απόδοση, ο Μάριο τον κερδίζει κατακράτος», ανέφερε αρχικά η 23χρονη για να συνεχίσει τα κολαευτικά λόγια.

Θα σκοράρει εναντίον της Άρσεναλ ο Μάριο Μπαλοτέλι; Παίξτο σε απόδοση 2.70 στην sportingbet

«Ο Μάριο έχει φανταστικό σώμα και γνωρίζει ακριβώς πως να ικανοποιεί μία γυναίκα. Θα του έβαζα 9,5 με άριστα το 10 για το σεξ. Είναι αστείος, έξυπνος και κύριος στο κρεβάτι, ενώ φιλάει πολύ ωραία». Η Τζένι συνάντησε τον στράικερ της Σίτι πέντε φορές σε διάστημα έξι εβδομάδων και κοιμήθηκαν μαζί δύο φορές πίσω από την πλάτη της φίλης του Ραφαέλα Φίκο.

Στη συνέχεια η Τόμπσον αποκάλυψε πως έγινε το... κονέ όταν η λευκή Bentley του Ιταλού σταμάτησε σε φανάρι δίπλα στο αυτοκίνητο της φίλης της Τόμπσον στις 19 Φεβρουαρίου με τον Μπαλοτέλι να την καλεί για φαγητό. «Όταν μπήκα στο εστιατόριο δεν έκανε ιδιαίτερη "φασαρία". Σε εκείνο το σημείο το μόνο που κάναμε ήταν να αλληλκοιταζόμαστε έντονα».

Ο Μπαλοτέλι περίμενε η Τζένη να βγει από την τουαλέτα για να κάνει την κίνησή του όπως αποκαλύπτει η 23χρονη. «Προφανώς και με είχε ακολουθήσει και περίμενε απ' έξω από την τουαλέτα με ένα χαζό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Είπα "Γεια τι κάνεις εδώ;" με τον Μάριο να μου απαντάει ότι ήθελε να πει ένα απλό γεια και ποια ήταν τα σχέδια μου για την συνέχεια της βραδιάς. Μετά με ρώτησε εάν ήθελα να παω πίσω στο πάρτι του και του εντάξει. Τότε ήταν που έσκυψε και φιληθήκαμε. Ήταν ένα ωραίο φιλί και ο ίδιος κύριος».

Η συνέχεια δόθηκε στην έπαυλη του Μπαλοτέλι. «Πήγαμε στην πισίνα και ήπιαμε σαμπάνια και μείναμε με τα εσώρουχα και μετά βρεθήκαμε σε ένα μικρό δωμάτια δίπλα από την πισίνα».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της η Τόμπσον η οποία έχει κοιμηθεί με 100 άνδρες περίπου τοποθέτησε τον Μπαλοτέλι στο TOP 10. «Ήταν τρυφερός. Αφού κάναμε έρωτα με αγκάλιασε. Δεν αισθάνθηκα καθόλου φθηνή όπως με τους υπόλοιπους άνδρες».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα