Το έσωσαν τα Καναρίνια

Γιώργος Καραμάνος
Το έσωσαν τα Καναρίνια

bet365

Σε ένα όμορφο και δυνατό ματς, η Εβερτον προηγήθηκε δύο φορές στο «Κάροου Ρόουντ», αλλά η Νόριτς ισάριθμες φορές επέστρεψε και πήρε έναν δίκαιο βαθμό.

Αμφότερες είναι αδιάφορες. Από τις πλέον αδιάφορες στην Αγγλία. Αυτό λοιπόν βοήθησε Νόριτς και Εβερτον να παίξουν απελευθερωμένα και να στήσουν ένα καλό ματσάκι, το οποίο δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο στο φινάλε, με τις δυο τους να μοιράζονται τελικά από ένα βαθμό (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν με ορισμένες αλλαγές στη σύνθεση τους, μιας και το Μεγάλο Σάββατο παίζουν στο «Γουέμπλεϊ» τον μονό ημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στη συμπολίτισσα Λίβερπουλ. Ακόμα και έτσι όμως προηγήθηκαν δύο φορές. Σκόρερ και στις δύο περιπτώσεις ήταν ο φορμαρισμένος Νίκιτσα Γέλαβιτς (22', 61), με τους Τζόνι Χόουσον (39') και Γκραντ Χολτ (76') να ισοφαρίζουν για τα Καναρίνια.

Η Εβερτον πάντως θα μπορούσε να είχε προηγηθεί ακόμα και 2-0, αλλά στη μεγαλυτερη χαμένη διπλή ευκαιρία του ματς ο Τόνι Χίμπερτ σημάδεψε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Τιμ Κέιχιλ απέτυχε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα